nineczka
Fanka BB :)
Uff! Ciężki dzień za mną. Ledwo się ruszam a zrobiłam tylko obiadek i ugotowałam kompocik
Aha! I byłam u gina. Babka super! Może niezbyt sympatyczna (mówi jakby zaraz miała umrzeć i jest trochę oschła) ale za to konkretna. Muszę ograniczyć sól i cukier (żegnajcie trufelki w czekoladzzie
), dostałam preparat z żelazem, urosept i jakieś globulki dopochwowe, bo w badaniu moczu wyszedł jakiś stan zapalny. Za tydzień powtórka badania i znowu wizyta.
Wszystko super oprócz siedzenia w poczekalni. U tej pani kobiety w ciąży wchodzą przodem co nie wszystkim się podoba. Rozumiem, bo muszą dłużej czekać. Mi się nigdzie nie śpieszy (jestem na zwolnieniu) i chętnie bym kilka przepuściła gdyby tylko były bardziej miłe. Od nastoletnich panienek usłyszałam ostatnio na swój temat "kolejna słonica lezie". Miłe, co nie?
Aha! I byłam u gina. Babka super! Może niezbyt sympatyczna (mówi jakby zaraz miała umrzeć i jest trochę oschła) ale za to konkretna. Muszę ograniczyć sól i cukier (żegnajcie trufelki w czekoladzzie
), dostałam preparat z żelazem, urosept i jakieś globulki dopochwowe, bo w badaniu moczu wyszedł jakiś stan zapalny. Za tydzień powtórka badania i znowu wizyta.Wszystko super oprócz siedzenia w poczekalni. U tej pani kobiety w ciąży wchodzą przodem co nie wszystkim się podoba. Rozumiem, bo muszą dłużej czekać. Mi się nigdzie nie śpieszy (jestem na zwolnieniu) i chętnie bym kilka przepuściła gdyby tylko były bardziej miłe. Od nastoletnich panienek usłyszałam ostatnio na swój temat "kolejna słonica lezie". Miłe, co nie?

juz nie zartuje ja za to chyab bede sie najbardziej bala nawalu gosci i rodziny kiedy bedzie malenstwo -a kysz jeszcze kawki herbatki i casta robic nie wyobrazam sobie tego