no wlasnie dech zapiera a oni kaza oddychac i to jeszcze przepona?
Kochana Goralko upedzony pewnie na serku owczym i marchewkach z ogrodka pamietaj proszre ze to nam zdecydowanie lepiej wchodzi niz te z marketu ja to sie martwie bo pojadam takie serki babcine co sa zrobione z nieprzegotowanego mleka zeby tylko nic dzicku nie bylo bo troche zapozno sie dowiedzialam o nie moznosci jedzenia takich a fuj
Goralka dasz rade bioderka wyprawione w gorskim boju wiec i dzidzia sie dobrze ustawi i popchniecie do przodu? a szyjka scienczona juz sie szykujecie?
to super my jeszcze jeszcze
Kochana Goralko upedzony pewnie na serku owczym i marchewkach z ogrodka pamietaj proszre ze to nam zdecydowanie lepiej wchodzi niz te z marketu ja to sie martwie bo pojadam takie serki babcine co sa zrobione z nieprzegotowanego mleka zeby tylko nic dzicku nie bylo bo troche zapozno sie dowiedzialam o nie moznosci jedzenia takich a fuj Goralka dasz rade bioderka wyprawione w gorskim boju wiec i dzidzia sie dobrze ustawi i popchniecie do przodu? a szyjka scienczona juz sie szykujecie?
to super my jeszcze jeszcze
wsterciuch chyba bede musiala jakas kare mu wymyslec np. nie wychodzenie z kolegami przez miesiac...

, dzidzi waży 2157g i podobno nie przekroczy 3500g (tak jak Wiktorek miał 3350g), z wszystkich wymiarów dzidzia (jest chudy w brzuszku, ale nogi długie) wynika że termin około 27.11 czyli praktycznie ten sam, bo teraz to już nie ma na to co patrzeć. Położenie główkowe od dawna i wychodzi na to że sie nie zmieni.
, ale ze mnie ciopro
. Tylko chyba przy Wiktorku tak samo miałam, bo to już dzidzi coraz większe i napiera.