coca
Fanka BB :)
A test robiłaś?mam nadzieję że u mnie nic się nie rozreguluje [emoji85]
Nie robiłam, za wcześnie, ale temperatura bardzo spadła wiec okres za rogiem [emoji2368]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A test robiłaś?mam nadzieję że u mnie nic się nie rozreguluje [emoji85]
Nie robiłam, za wcześnie, ale temperatura bardzo spadła wiec okres za rogiem [emoji2368]
Który dc?
Trzymam mocno kciuki żeby to było toDzień dobry wszystkimdziewczyny, ostudźcie mój zapał... Chyba zatestuję w sobotę. Mam przeczucie, że się udało, nie chcę zapeszać i sobie czegoś wkręcać, ale mam takie wrażenie. Trzymajcie mocno kciuki! A jak u Was starania? Powiem Wam dodatkowo, że mój mąż jest żołnierzem i boję się tego, co może się dziać w ciągu kolejnych dni/tygodni...
Dziś jestem 11 dni po domniemanej owu. W sobotę będzie 13. Moje cykle trwają 26 dni, więc miesiączka powinna być 1-2.11. Brzuch mnie co prawda ciągnie, ale jakieś dobre przeczucie mamTrzymam mocno kciuki żeby to było to ❤
Który to będzie dzien po owu??
A bo w tabelce jesteś na 6 listopada dlatego pytałam który dzień po owuDziś jestem 11 dni po domniemanej owu. W sobotę będzie 13. Moje cykle trwają 26 dni, więc miesiączka powinna być 1-2.11. Brzuch mnie co prawda ciągnie, ale jakieś dobre przeczucie mam. Kurde, nie powinnam zapeszać!!! Dziękuję Ci bardzo! ❤
proponuję poczekać do terminu miesiączkiDzień dobry wszystkimdziewczyny, ostudźcie mój zapał... Chyba zatestuję w sobotę. Mam przeczucie, że się udało, nie chcę zapeszać i sobie czegoś wkręcać, ale mam takie wrażenie. Trzymajcie mocno kciuki! A jak u Was starania? Powiem Wam dodatkowo, że mój mąż jest żołnierzem i boję się tego, co może się dziać w ciągu kolejnych dni/tygodni...
Cześć.. Dziewczyny spokojnie, bo kłótnie są zbędne, ja już swoją opinię na październikowych napisałam co myślę o całej sytuacji. Nie będę tu powtarzała.. I proszę Was, to ma być forum wspierające się, nie róbmy gowno burzy więcej, bo tylko się nakręcacie..
Życzę każdej aby w listopadzie ujrzała na teście piękne [emoji977] kreski [emoji8]
Jeżeli któraś jeszcze chce abym ja wpisała to piszcie na kiedy...