coca
Fanka BB :)
Coca, ja i tak liczę na Twój test listopadowy![]()
[emoji3590] ja tez [emoji1787]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coca, ja i tak liczę na Twój test listopadowy![]()
Pewnie, że widocznaCześć dziewczyny! Zrobiłam dziś test, wyszła kreseczka blada ale widoczna (Na fotce mniej widoczna niestety)Byłam już na becie, jak będę coś wiedzieć to dam znać ☺ Trzymajcie kciuki!
Cześć dziewczyny! Zrobiłam dziś test, wyszła kreseczka blada ale widoczna (Na fotce mniej widoczna niestety)Byłam już na becie, jak będę coś wiedzieć to dam znać [emoji3526] Trzymajcie kciuki!
I ja[emoji3590] ja tez [emoji1787]
I ja [emoji847]
Jeszcze ja na 5 listopada!Cześć.. Dziewczyny spokojnie, bo kłótnie są zbędne, ja już swoją opinię na październikowych napisałam co myślę o całej sytuacji. Nie będę tu powtarzała.. I proszę Was, to ma być forum wspierające się, nie róbmy gowno burzy więcej, bo tylko się nakręcacie..
Życzę każdej aby w listopadzie ujrzała na teście piękne ⏸ kreski
Jeżeli któraś jeszcze chce abym ja wpisała to piszcie na kiedy...
36 [emoji23][emoji2356]
Edit: ale miałam pozna owulacje w 23-24dc [emoji6]
Cześć dziewczyny! Zrobiłam dziś test, wyszła kreseczka blada ale widoczna (Na fotce mniej widoczna niestety)Byłam już na becie, jak będę coś wiedzieć to dam znać [emoji3526] Trzymajcie kciuki!
Ogólnie 28-31 ostatnio było 26.. Także zobaczymy kiedy teraz będzie..No pewnie, że będzie dobrze! Poziom tsh też będziesz badać pod koniec miesiąca? A przypomnij mi jeszcze, ilu dniowe masz cykle i kiedy powinna teraz wypadać miesiączka?
GratulacjeCześć dziewczyny! Zrobiłam dziś test, wyszła kreseczka blada ale widoczna (Na fotce mniej widoczna niestety)Byłam już na becie, jak będę coś wiedzieć to dam znać ☺ Trzymajcie kciuki!