P
Paula33.
Gość
Będzie dobrze, musi byćOby oby [emoji110] jak mi się znowu wydłuży to listopad pójdzie w zapomnienie [emoji23] ale Tobie gorąco kibicuje!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze, musi byćOby oby [emoji110] jak mi się znowu wydłuży to listopad pójdzie w zapomnienie [emoji23] ale Tobie gorąco kibicuje!
A po co rozbierac test? Nie Sądzisz ze jak kreska ma być widoczna to będzie bez kombinowania rozbierania testów.
Szkoda mi cię nakręcasz się jak pozytywka. Będzie powtórka z październikowych
Bo nie siedzę na forum 24h na dobę 7 dni w tygodniu.Poza tym, większość tu rozbiera, a Ty akurat do mnie musisz się przywalić. Szukasz pretekstu, żeby tylko pisać w moja stronę, bo tak to cicho siedziałaś.
Bo nie siedzę na forum 24h na dobę 7 dni w tygodniu.
Mamba, idź już na lipcowe mamy, co? PeaceAle rozumiesz, że wiecznie do mnjie masz problem? Szukasz zaczepki?
Progesteron zbadam po owulacji.Dobre nastawienie to podstawa! [emoji123] będziesz miała monitoring lub zamierzasz zbadać proga po owu? Jak długie miewasz cykle?
Jestem właśnie w 35 dniu 3cs [emoji23] i dostaje do głowy, niech już @ przyjdzie i jedzmy z tym dalej [emoji2356]
Progesteron zbadam po owulacji.cykle 29-30 dniowe
![]()
Mamba, idź już na lipcowe mamy, co? Peace [emoji3577]
Mogłaś nie reagowaćMkogla nie zaczepiać. I dziękuję, że mi przypomniałaś. Pędzę
A test robiłaś?No to u mnie bywa podobnie w normalnym cyklu [emoji16]