93kora
Moderator
mnie też na 26Proszę o dopisanie na 26 listopada
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie też na 26Proszę o dopisanie na 26 listopada
racja, poniosło mnie...To co napisałaś, jest okropne. Czyjeś ciało i decyzje, to nie jest Twoja sprawa.
Coś pomyślę..Weekend idzie, może jakieś porządki w domu, ale relaks z książką i spacer po parkuja przynajmniej tak planuję zająć głowę na te dwa dni
![]()
Dopóki @ nie przyjdzie to nic straconego!Witajcie. Ja najprawdopodobniej również wyląduje na wątku grudniowym, brzuch zaczyna pobolewać, pewnieniebawem przyjdzie, wrrr. Dziewczyny, nie dołujemy się, damy radę, wierzę, że niedługo zobaczymy nasze upragnione dwie kreski ❤. Wspaniałego weekendu wszystkim życzę
![]()
Trzymam kciuki za pozytywny testJa bym z chęcią już testowała [emoji85] ale mam dopiero 9 dpo więc cierpliwie czekam do terminu miesiączki czyli jakieś 5-6 dni[emoji1745] dziewczyny, to która dzisiaj testuje?? [emoji16]
Czyli kiedy mamy trzymać kciuki?Ja testować nie będę, mam zrobić betę przed odstawienie luteiny tak czy inaczej [emoji2368] jak się trafi, to zrobię test ogólnodostępnych testów ciążowych i zobaczymy, które są nic nie warte [emoji23]