reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

reklama
My tez po szczepieniach. WZW i 5 w 1 też w obydwie nóżki niunia dostała i Rota doustnie. Powiem wam że nawet za bardzo nie odchorowała. Miała w nocy 38,4 gorączki ale wzięłam pół godzinki przed karmieniem apap i mała ściągnęła z mleczkiem i gorączka przeszla ( tak poleciła polożna). Kupki troszke luźniejsze po tym rota były ale kłopotów z brzuszkiem nie dostrzeglam. A Niunia waży już 4630g i ma całe 60 cm więc sporo urosła ;D

A ja tam myslę, ze lepiej zastosować cos miejscowo niż ogólnie. Ale kazda robi jak uważa.

U nas zadnej goraczki na szczeście nie było. Na początku mała była troche niespokojna, ale po posmarowaniu usneła i juz było ok.

niuniunia twój synuś ma inaczej to się nazywa fachowo naczyniak płaski czy jakoś tak takie plamki czerwone, mój mąż to ma z tyłu głowy w włosach bardziej, a synek na prawym biodrze mówią, że to wada wrodzona ponoć i czasem od ucisku przy porodzie chociaż mój wyszedł przez cc.

No własnie moja Wiki ma coś podobnego, mam nadzieję, że to nic strasznego

Moja ma płaskiego z tyłu głowy i miała płaskiego na pupce ale już jej się zrobił wystający- jest drażniony przez pieluchę:-( Pediatra zaleciła mrożnie, także musimy się wybrac do Kato do dermatologa dziecięcego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry