Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pediatra powiedział, że spokojnie można ... ja teraz zacznę więcej z tej stronki co ty korzystałaś i zupki itp... a ty blenderem robisz, bo ja tak , jaki masz?

Franek tylko lekko na bok i to jak się mocno zdenerwuje:-) ale na brzuchu może leżeć godzinami i się złości jak już nie ma siły. Zabawki długo trzyma ale jak mu się wsadzi do ręki, tylko ja mam taką pluszową grzechotkę (bo raz sobie guza nabił plastikową) i taką maskotkę lwa, który ma cienkie nóżki i łatwo mu się trzyma, ciężko mu jak coś się grubsze niż mój palec:-) aha jak leży u mnie na kolanach albo go gdzieś kładę, to się denerwuje bo chciałby siedziećJa to dopiero jestem zmartwiona, jak czytam o akrobacjach Waszych bobików. Zosia się w ogóle nie giba na boki o przewrocie plecy-brzuszek lub odwrotnie nie wspomnę:-( Zabawek nie chwyta żadnych, nawet jak się jej da do łapki grzechotkę-gryzaczka, to od razu wyrzuca z rączki. Jedyne co jej ślicznie idzie, to trzymanie główki w górze, jak leży na brzuszku... Wszystkim Wam się dzieci już przewracają?