Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A dzis na szczepienie idziemy - trzeci Infanrix.
A u was na jakim etapie sa szczepienia? Bo nie wiem czy dobrze czytalam ze wiele z Was jakos miesiac temu bylo na szczepieniach? Tob yly juz drugie czy trzecie dawki?
Aaa juz myslalam ze my jestesmy jakos do tylu z tymi szczepieniami a wychodzi na to ze idziemy w miare równo Moja przychodnia zapisuje równo co 6tyg na kolejne szczepienia.
Dzis Infanrix a nastepnym razem chyba tylko pneumokoki za 6 tyg?
Nimfii my już po wszystkich szczepieniach Infanrix, ale Maja jest starsza Trzymamy kciuki&&&&&
Margana super że Natalka już się obraca, Maja nadal nic. Śmieje się czasem głośno, ale to musimy się namęczyć z rozbawianiem jej. Najbardziej się cieszy jak jej chwilkę pozwolę postać na nóżkach
Nimffi my idziemy dopiero na 3 dawkę 11 kwietnia jak mirelka a to dlatego że mamy opóźnienie tydzień ze względu na skórę jaką miała mała i była najpierw szczepiona na WZW a po 4 tyg na 1 dawkę a potem już co 6 tyg reszta.
nimfii mysmy juz tez mieli 3 dawke szczepienia i jak na razie koniec,kolejne szczepienie dopiero bedziemy mieli jak Sami skonczy rok Powodzenia dzisiaj,zeby Kubus byl dzielny ;-)
myśmy dzisiaj mieli kontrolę u fizjoterapeuty która tutaj jest w 4 miesiącu no i wszystko z małą ok , rozwija się prawidłowo , przy okazji wizyty w przychodni zważyłam ją i ma już 7200g i 65,5cm :-)
Aniasm nasze dzieci ida niaml równo ;-) Kuba ma równe 7kg i ok 65cm wzrostu
Ssabrinaa a wy dajecie tylko szczepienia standardowe czy tez pneumokoki?
Ja sie wlasnie wczoraj dowiedzialam ze za 6 tyg mamy szczepic jeszcze WZWB oraz pneumokoki pierwsza dawke. Za kolejne 6 tyg bedzie druga dawka pneumokokow, a kolejne szczepienia to tazke po roku dopiero