reklama
I
inna_a
Gość
przy jedzeniu i bez przyczyny na przykład gdy leży, na czółku najczęściej i potylicy tył głowy nad szyjką...
AnnaJ007
Fanka BB :)
Dzieci karmione piersią ponoć bardziej narażone są na anemię![]()
Dlatego mama nie powinna stosować diet, tylko jeść różnorodnie.
Do 6 miesiąca zycia wystarczy im żelaza z mleka matki ale później już jest go zbyt mało a dziecko potrzebuje więcej...
Anek82
Kupiłam dziś kolejną dawkę INFENRIX i PREVENAR 13 - uboższa o 385pln... musiałam się wyżalić... czemu to takie drogie
Zosi też pocą się nóżki i czasem tył głowy. Mnie za to martwią jej bardzo gwałtowne ruchy i preferowanie prawej strony przy skręcie ciała... Zosia cały czas macha rączkami i uderza dłonią o dłoń, jakby chciała wykrzesać coś z nich... Wasze dzieci też tak machają łapkami? Może powinnam iść z małą do neurologa?

Zosi też pocą się nóżki i czasem tył głowy. Mnie za to martwią jej bardzo gwałtowne ruchy i preferowanie prawej strony przy skręcie ciała... Zosia cały czas macha rączkami i uderza dłonią o dłoń, jakby chciała wykrzesać coś z nich... Wasze dzieci też tak machają łapkami? Może powinnam iść z małą do neurologa?
anek moja Nadia też tak macha rączkami i też nie wiem czy to jest normalnie... dla mnie to to wygląda jakby była strasznie nerwowa i nadpobudliwa, ale nie wiem czy takie małe bobo może być nerwowe ... czasami ma tak że jak się budzi to zaczyna się tak rzucać i machać każdą częścią ciała i aż tak powietrze połyka szybko jakby była w strasznym szoku... też jak teraz będę u lekarza muszę o to spytać bo nie wiem czy to jest normalne:/
I
inna_a
Gość
Mój macha tylko jak jest bardzo zły, a tak ogółem powoli nimi rusza i dotyka różnych rzeczy
AniaSm
Anek moja też jeszcze sporo macha ,ale nic mi dzisiaj na szczepieniu nie mówiła pielęgniarka że to źle ,a sprawdzała ją dokładnie
, nie pamiętam do kiedy Kuba tak machał rączkami , musze filmiki pooglądać to może znajde ile to trwało ;-)

reklama