reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe Mamusie po raz kolejny w ciąży

Megusek, jeszcze raz ogromne GRATULACJE!!! śliczna jest mała Weronika :tak:

Kasiu, Ibi świetnie Was rozumiem, oj ciężko się zorganizować z maluchami, dla mnie zawsze najgorsze były jakieś wyjścia, w szczególności że wszystko na mojej głowie... ciężki los matki :baffled:.
W domu, mimo że razem z mężem jesteśmy, słychać tylko "mamo" i "mamo" czasem furii dostaję, bo co, ojca to nie ma :wściekła/y::wściekła/y:
Ja to bym chciała jeszcze trzecie, ale nie teraz :no: nie dała bym rady, może za parę lat....;-) zobaczymy, chciałabym ale nie bardzo są warunki :-(

reklama
nooooo Matki Polki podziwiam was bardzo...fajnie mieć dwojkę i...fajnie przy tym posiedzieć jeszcze chwilkę w domu, gorzej jak dojdzie do tego praca...:baffled:jak bym miała warunki to już dawno bym sobie trzasnęła drugiego szkraba;-) ale nie za bardzo jest kasy...a nie chce zaraz wracac do pracy...a ostatnio nie lubię swojej pracy.jakoś mam tak malego dola...przez duże D. wszystko mnie wkurza...ale to chyba nie na tym wątku:no:

Megusku -Weroniczka przeslodka:-D

ibi- rozsmieszylas mnie do lez, biedny piesek jeszcze nie zdazy siknac i juz na gore, ale caly czas staram sie sobie wyobrazic jak to u nas bedzie niby Marta czasem reague oki z miloscia i wszystkim a czasem mowi ze dzidzia bedzie na dworzu spac:-p, wiec nie wimjak to bedzie jeszcze 6tyg i sie okaze:-D

Kasiu-u ciebie widze spokojniej i fajnie ze spaniem i wstawaniem Marta nie ma juz dzemki takze bedzie szalec ale maluch mam nadzieje ze bedzi spal duuuuzo tak jak kiedys Marta:-)

pozdrawiam

Maju u nas ostatnio się tak porobiło, że Martyna strasznie przymilna się zrobiła. Chce żeby ją brać na ręce, siada na kolana, tuli. Wcześniej taka nie była. No i zaczyna jej mnie brakować chociaż cały dzień jesteśmy razem i poświęcam jej czas, jak M wróci z pracy, to ona zamiast z nim, to ze mną chce się bawić. Dobrze, że daje się mu wykąpać i położyć spać, bo bym chyba wysiadła.

Moja starsza córa też sie taka zrobiła Kasia. Jak tylko może zwraca na siebie uwage tuleniem, całowaniem, dotykaniem ... Potrzebuje więcej czułości i miłości bo zazdrosna jest że młodsza z cór jest noszona na rękach. Taki okres!!
Maju wklejaj zdejecia brzuszka i czekamy na wieści!!!

Maja super fotki, dzidzia już lada moment na świecie będzie, a Marta to już chyba doczekać się nie może. Brzuszek taki zgrabniutki :-)

reklama
Maja wygladasz kwitnaco!!
A znasz plec maluszka?Cora bedzie czy syn?
Ech pewno doczekac sie nie mozesz!! Ale drugi porod to poleci szybko, nawet sie nie obejrzysz a bedziesz czula znow cudowny bol brodawek przy karmieniu piersia...kurczaki...wrrrr....:-D
Trzymam kciuki i wiesci slij co nowego na froncie brzuszkowym!!!
Buzial

Do góry