reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka to samo powiedział dziś lekarz przez telefon. Widocznie przez siedząca prace gdzies mi się śluz przyblokował i jak wyleciał to było go dużo i gęsto, stąd ta pomyłka.

Ja już u fryzjera będę cudować na głowie.

Mama4 fajnie że myślicie przyszlosciowo o dzieciach żeby zapewnić im warunki mieszkalne na start życia.

reklama
Jestem w koncu i ja, urodziły się w nocy maluchy jednej z małych na polu, której nie udało się wyłapać. Prawie zamarzly. 4 urodziła, dwa przeżyły z tym, ze jak je wiezlismy to musiałam jednego mocno masować by reagował, wiec chyba nie przeżyje..za to ten drugi cholernie waleczny!

Na poprawę cięcia idę tez do fryzjera ale za żadne skarby nie dałabym zrobić sobie koloru. Zawsze sama od plantyny po czarny, w tym im nie ufam choć angielscy i tak o niebo lepsi niż polscy. Powodzenia!
Sama też niedługo wracam na platynke albo srebrny może..kto wie..

Mam chcice na buraki i na 100% mala daje o sobie znać! W końcu mam pewność.
Kupilam juz kilka ciuszków tez. I na dniach robie luste co kupić by już zacząć i pirozkladac to jakoś..

Załączniki

• IMG_20160523_115642.jpg
    IMG_20160523_115642.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_20160523_115632.jpg
    IMG_20160523_115632.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 91
Hej hej ja dzis caly dzien poza domem i padam... szczegolnie przez temp.bo dla mnie to juz upaly..

Joasia dobrze ze nie masz juz omdleniowych sytuacji.. a porod masakra :( ten strach o bobasa najgorszy.. ja tez rodzilan "na sucho" +oxy i gdyby moja gin sie w pore nie zjawila to tez skonczyloby sie cc..

Linka ja prawie 3 tyg chodzilam bez czopa po oropnym masazu szyjki :/ i ciut dluzej z rozwarciem na 2 palce a maly jak nie chcial wyjsc to nic nie bylo w stanie go wykurzyc :) czekal na nowy rok heh :)

Lilith ale male slodziaki :) ale mimo ze nie przepadam za kotami to szkoda mi tych co nie przezyja :/
Co do ruchow tez juz czuje duzo bardziej bo juz w dzien bez wsluchiwania sie :) rosna maluchy :)

A co tu dzisiaj tak pusto? U mnie wczoraj i dziś aktywny dzień ale chyba jutro w końcu odpocznę bo mój ma wolne. Wczoraj byliśmy cały dzień na komunii a dziś to tu to tam i w sumie dzień na pełnych obrotach. W końcu się położyłam :)

Lilith ja też sama farbuje a najczęściej mąż. Teraz mam ombre to z pomocą siostry z tyłu. Ale ja można powiedzieć że fryzjerka.

Ehh powoli szukam mieszkania do przeprowadzki, jutro jedziemy obejrzeć pierwsze

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka cisza, szok..

Keejti a co tak? Cieszysz się z powodu przeprowadzki? Z fryzjerem to kupe kasy można tak zaoszczędzić i lepiej samemu sobie coś narobić niż jeszcze za to płacić..

Karola niedługo wyjazd nad zywieckie co? Ciągle pamiętam oo..

Aob no niestety.. Masowalam tego bialoczarnego cała drogę do Jacki i Dupa..nieudalo mu się.. Czyli trójka umarła. 4 ten ruchliwiec malusi dał się rozgrzać, napil się ze strzykawki i miał iść do mamki. Tylko coś mu na płucach siedzi.. Bardzo bym chciała by mu się udało..
Jutro mój jedzie po klatki lapanki i siatki, by ta moja ukochana z dwoma maluchami w koncu lapnac. Maluchy do oddania a mama do sterylki. No i potem ta co dziś urodziła..

Z tymi ruchami, to szok jak nagle częściej i mocniej czuje.. Teraz tez szalała.. Dużo mi to daje..

Kirde a ja musze chyba espumisan zacząć brać no jelita mi szaleją :) i do tego macica sie stawia :/

Jestem ale mega intensywny weekend , wyjazd , wczoraj podroz z
Łodzi do poznania , musiałam wyjechać o 6, o tej tez byłam w aucie juz i musiałam sie cofnąć do mieszkania (teścia) zeby co zrobić ... Poprzytulać sie z wc... Oczywiście maz juz panika nie chciał mnie puścić dalej ale wsiadłam i pojechałam , miałam ostatnie zajęcia z certyfikowanego kursu i egzamin i sesje mentorska wiex musiałam zaliczyć koniec i kropka :) wiec spielam sie i na szczęście po drodze nic sie nie działo choc zimne poty mnie oblewaly na autostradzie ... Potem wracałam do Łodzi , zabierałam chlopakow i juz zasiadając z tylu mogłam przyciąć komara ... Ale siedzenia w aucie mam dosc , dzis tez szkolenie ale jutro leżę dupa do gory, jedyny obowiązek poza opieka nad dzieckiem hahahah to fryzjer :)

No nic miłej nocy ciao ciao

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Witam się wieczornie, mi niestety też coś weny brakuje na pisanie.
Wczoraj i dziś straszne upały u mnie, dziś po 2-godzinnym spacerze niby opaliłam sobie ramiona, a wieczorem w lustrze zobaczyłam, że mam raczej czerwone plamy i zastanawiam się, czy to już efekt tych ciążowych hormonów w połączeniu ze słońcem, bo chyba ciężarne często reagują plamami na słońce? a może jeszcze się jakoś wyrówna...

Gaga, pokażesz pieska? :)

Joasia, ale historia, takiego czegoś najbardziej się bałam... Ja też miałam skurcze, ale nic się nie działo, dziecko nie było wstawione w kanał, a wód w nadmiarze i było ryzyko odklejenia łożyska, jakby odeszły, no i przepływy słabsze już. Moja ginka szybko zadecydowała o cc.

Lilith, szkoda maluszków :( Jednak zrobiłaś wszystko, co mogłaś.

Dobrej nocy :)

Lilith no to mieszkanie jest bardzo ciasne więc potrzebujemy coś większego. Niby się cieszę ale chciałabym mieć to za sobą. No i dobija mnie to że wynajem

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja trochę jak Joasia jestem też zwlekam z fryzjer em i pewnie tak jak w pierwszej ciąży nie pojde wcale. Będę miała naturalne ombre, już mam ;)

Kupiłam sobie dziś adapter do pasów bezpieczeństwa, miałam już go w pierwszej ciąży ale potem sprzedałam. Dla mnie nie da się jeździć bez, wczoraj mąż głównie zachamowal i czułam jak pas ucisnal mi brzuch. Na razie dziecko jest małe ale całe lato przed nami...

Kupiłam tez starszemu synkowi nowe ubranka i sandały. Jedliśmy lody na akord i bawiliśmy się w piachu na plaży. Dobry dxien dziś był :)

Musze się trochę pochwalić ze mdłości mnie opuściły juppppiii :)

Teraz bolą mnie plecy hehe niemiłosiernie, czasem wstać nie mogę ;)

Lilith śliczne kociaki ja bardxo Lubie, za dzieciaka zawsze mieliśmy kotelki w domu

Dziewczyny uważajcie proszę na te omdlenia, pogoda teraz bedxie raczej ekstremalna. Ja uwielbiam tropiki wiec liczę na to ze jakoś to będzie :)

Do góry