diabliczka00
Fanka BB :)
Mała kawa z cytryną to stara metoda na kaca więc jak najbardziej pomaga na ból głowy
Keejti kiedyś to widziałam i kilka innych fajnych opcji. Muszę poszukać na tel
Milia gratulacje prawdziwych smyrań ♡
Lilith cieszę się Twoim sukcesem
super aktywny dzień , no i ten wózek to rzeczywiście mega
Lepszego samopoczucia. Mi chwilowo głowa dopuściła...
Aob mnie też przeraża Lato i ten brzuch :/
Ja też powyciagalam kiecki i spodenki i opalam nogi bo biało na razie[emoji14]
Mama czwórki teraz ciepło to może przez to, poza tym wiosna pełną parą i przesilenie. Uważajcie
Emalka mmm pyszności
jak robiłaś te meksykańskie?
Leśny mech uwielbiam♡ robilam Sz na roczek tylko z mleka kokosowego
Ivi dokładnie mam takie samo zdanie jak Ty odnośnie bania się. .. "jak weszło to i wyjdzie"[emoji14]agentka
Joasia masakra , ja miałam podobnie tylko że skurcze z oksy 2 dni a postepu brak. Te pytania :co ile sa skurcze? Ciebie rozrywa a oni sprawdzaja i dziwia sie ze boli. Dopiero potem polozna jak zobaczyla ze pozamykane to wspolczula mi. Po zielonych wodach trzymali mnie jeszcze 3.5 godz zanim zrobili cc. Po wszystkim już się nie pamięta tylko ta myśl wraca co by było gdyby...ale... bylo ,minelo . Zaraz powtorka[emoji14]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Keejti kiedyś to widziałam i kilka innych fajnych opcji. Muszę poszukać na tel
Milia gratulacje prawdziwych smyrań ♡
Lilith cieszę się Twoim sukcesem
Lepszego samopoczucia. Mi chwilowo głowa dopuściła...
Aob mnie też przeraża Lato i ten brzuch :/
Ja też powyciagalam kiecki i spodenki i opalam nogi bo biało na razie[emoji14]
Mama czwórki teraz ciepło to może przez to, poza tym wiosna pełną parą i przesilenie. Uważajcie
Emalka mmm pyszności
Leśny mech uwielbiam♡ robilam Sz na roczek tylko z mleka kokosowego
Ivi dokładnie mam takie samo zdanie jak Ty odnośnie bania się. .. "jak weszło to i wyjdzie"[emoji14]agentka
Joasia masakra , ja miałam podobnie tylko że skurcze z oksy 2 dni a postepu brak. Te pytania :co ile sa skurcze? Ciebie rozrywa a oni sprawdzaja i dziwia sie ze boli. Dopiero potem polozna jak zobaczyla ze pozamykane to wspolczula mi. Po zielonych wodach trzymali mnie jeszcze 3.5 godz zanim zrobili cc. Po wszystkim już się nie pamięta tylko ta myśl wraca co by było gdyby...ale... bylo ,minelo . Zaraz powtorka[emoji14]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom