reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowe mamy 2016

Mała kawa z cytryną to stara metoda na kaca więc jak najbardziej pomaga na ból głowy :)
Keejti kiedyś to widziałam i kilka innych fajnych opcji. Muszę poszukać na tel
Milia gratulacje prawdziwych smyrań ♡
Lilith cieszę się Twoim sukcesem :) super aktywny dzień , no i ten wózek to rzeczywiście mega :)
Lepszego samopoczucia. Mi chwilowo głowa dopuściła...
Aob mnie też przeraża Lato i ten brzuch :/
Ja też powyciagalam kiecki i spodenki i opalam nogi bo biało na razie[emoji14]
Mama czwórki teraz ciepło to może przez to, poza tym wiosna pełną parą i przesilenie. Uważajcie
Emalka mmm pyszności :) jak robiłaś te meksykańskie?
Leśny mech uwielbiam♡ robilam Sz na roczek tylko z mleka kokosowego
Ivi dokładnie mam takie samo zdanie jak Ty odnośnie bania się. .. "jak weszło to i wyjdzie"[emoji14]agentka
Joasia masakra , ja miałam podobnie tylko że skurcze z oksy 2 dni a postepu brak. Te pytania :co ile sa skurcze? Ciebie rozrywa a oni sprawdzaja i dziwia sie ze boli. Dopiero potem polozna jak zobaczyla ze pozamykane to wspolczula mi. Po zielonych wodach trzymali mnie jeszcze 3.5 godz zanim zrobili cc. Po wszystkim już się nie pamięta tylko ta myśl wraca co by było gdyby...ale... bylo ,minelo . Zaraz powtorka[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith jakie slodziaki ♡♡♡♡♡
Fajnie z tymi ruchami. Ja ostatnio jakieś czarne myśli mam :/
EM ka dobrze że już po. Wypoczywaj :*
Katarineczka ja też uwielbiam upały ♡
My w sobotę cały dzień u teściowej. Mąż rabał drzewo, ja kosilam a Sz wszystkim pomagał ♡
Niedziela beznadziejna bo 2 razy nam zalało kuchnie :/ myślałam że nigdy tej wody nie wyzbieram ...
A dzisiaj byliśmy u znajomych i mały troszkę polatał. U nas bardzo ciepło także opalam ciałko aby nie być białą :)
Szybko się mecze ostatnio i zaczęłam jeść późno w nocy :/

1464045229-1d1mld.jpeg

1464045288-1d1mld.jpeg

1464045328-1d1mld.jpeg

1464045363-1d1mld.jpeg

1464045394-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

diabliczka ale macie słodkiego pomocnika! Skąd jesteś? Ładnie tam zielono u was.

Ja też lubię późno jeść godzinkę temu opedzlowalam pół kilo truskawek, już polskie nasze uwielbiam ;)

Musze edytować aż mi dech zaparlo, ale piękny zadbany ogród, wiem ile to pracy kosztuje. Podziwiam i ciut zazdroszczę takiego poweru do ogrodnictwa.

Diabliczka ale to piękny ogród ma teściowa :) a synuś jak dzielnie pomaga ;) super ;)
Oj ja to od początku ciazy sie szybko mecze i dysze jak pod koniec ciazy :/ a Ty nie powinnaś chyba kosić chyba ze niewymagalna to siły od Ciebie

Btw dzidzia mi wstała z płaczem mam
Nadzieje ze teraz szybko zaśnie ...

Dzis mu spiny z otwartym oknem małemu sie dzis bałam zostawiać ale chyba spokojnie mogę :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Hej dziewczyny:-)

Uff ja znow mam bezsennosc. Znowu od 3 nie spie..

Diabliczka-ogrod bajka♡ niczym namalowany! Podziwiam :-)

Lilith- kotki super! Szkoda ze nie wszystkie przezyly:-( ale dobrze ze walczylas!

Ja ostatnio stac nie moge. Wczoraj w sklepie jedna babeczka byla przede mna ojej zmienialam co chwile noge i czulam jak coraz bardziej robi mi sie goraco.

Na upaly dziewczyny uwazajcie. Wczoraj gin mi powiedzial zebym raczej unikala slonca bo taka pogoda nie sprzyja ciazy.
Ja juz mam nogi popuchniete:-/

Diabliczka ogród cuuudo! I synek jaki pomocnik. Co z ta kuchnia?

Katerineczka tez mam tą poduszkę z przedluzka po synku jeszcze. Bez sobie nie wyobrażam.

Keejti pisz jak wrażenia! Może będzie wRte nerwow?

Wszystkie widzę ciepło macie, u nas już tez. Princeseczka ja puchne dzień w dzień.. Tragedia..
Maluch żyje i ma się całkiem Oki.

Dex kończy dzis 22m.. A serce skacze mi jak szalone..

reklama
Lilith- wspolczuje...ja dzisiaj widze ze nawet rece popuchniete po obraczce ktora ciazko zdjac.jakos musimy przetrwac to lato. Teraz siedze na sworze w cieniu i ciezko mi sie oddycha przez to cieple powietrze. Wspolczuje wszelkim zwierzakom tych upalow. Moj jeden podworkowy pies ma taka gruba siersc:-( widze ze xaly czas chce sie schlodzic i ucieka w cien na plytki

Do góry