reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Hejka nessi sie juz odzywała ?
mama-czwórki
Widzę,że wieści on Nessi-brak

Ivi czekam rowniez!!! [emoji7]Nessi na 18, ja na 20
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Priinceseczka
Nie :-/Hejka nessi sie juz odzywała ?
Priinceseczka
Czy Wy tez co chwile odswiezacie strone?
Ivi kochama to ruszaj w droge i nie trzymaj w niepewnosci tak dlugo. Kciuki zacisniete teraz za Ciebie :-* czekam na zdjecie bobaska
Ivi kochama to ruszaj w droge i nie trzymaj w niepewnosci tak dlugo. Kciuki zacisniete teraz za Ciebie :-* czekam na zdjecie bobaska

reklama
Joasia_1986
Stwierdziłam, że bede odpisywać na bieżąco z czytaniem... może łatwiej ogarnę.
Lilith nosze Zuze do tej pory
dzis mi przyszła Tula,którą zamowilam z USA jeszcze przed pozytywnym testem. Nosić będzie pewnie mąż jak będzie trzeba. Teraz w domu mam ich 5. Ale ja często zmieniam. Jak sie jakas znudzi sprzedam. Kupie inną. Teraz wyprzedac muszę wszystko. Zostanie ta co przyszła dziś.
Co do inhalowania "od małego"... Zuza pierwszą chorobę zaliczyła w grudniu - miała 22 miesiące więc wiesz. Wtedy jeszcze jakoś się dało, a teraz to już jednak 3 miesiące już robią różnice. Silna jest i jak nie to nie. A ja nie mam siły jej trzymać. Bajki nie pomagają.
Aob najważniejsze że fasol cały i zdrowy, a Ty może jutro do domciu
Lilith nosze Zuze do tej pory
Co do inhalowania "od małego"... Zuza pierwszą chorobę zaliczyła w grudniu - miała 22 miesiące więc wiesz. Wtedy jeszcze jakoś się dało, a teraz to już jednak 3 miesiące już robią różnice. Silna jest i jak nie to nie. A ja nie mam siły jej trzymać. Bajki nie pomagają.
Aob najważniejsze że fasol cały i zdrowy, a Ty może jutro do domciu