reklama
Przekonalas mnie! KupujAgucha śmietankę daję 18% choć kiedyś też 30% dodałam
No wysoka bardzo nie jestem ale mam podobną brązową i bardzo dobrze się w niej czuję - jak byłam poprzednio w ciąży to włąsnie na weselu w niej byłam i ładnie na brzuchu się układała. Cena nie najniższa ale muszę dobrze wyglądaćbędę starościną i mam takie cudne buty ecru z klamrą z cyrkonii (jeszcze ze ślubu), które dobrze będą do niej wyglądały hehe
A sukienka w sumie się przyda jeszcze na inne weselicha bo się szykuje w najbliższym czasie kilka także wydatek niejednorazowy raczej![]()
Takie może głupie pytanie a nie chciałabyś sobie jakiejś wypożyczyć?
Venuss, ja podobnie przerabialam i teraz nie mam pojęcia.. Zmuszam się do każdego lyku..
W ciazy z córką piłam takie soki warzywne ale to smaki na nie miałam.. Teraz od gazowanego czy mlecznego mnie odrzuciło, zaliczyłam herbatę z cukrem, z cytryna, smakowa, sok pomarańczowy, jabłkowy i wodę z cytryna.
Krupnik cienki zjadlam.. Dyniowa w WC. Tego jeszcze po zupach nie było.
Co macie do jedzenia?
No to u nas sprawą jasna. Przychodzą założyć ta aparaturę nagrywajaca a my się wyprowadzamy.. Kupa zalatwiania przed nami ale damy rade..
Venuss, ja podobnie przerabialam i teraz nie mam pojęcia.. Zmuszam się do każdego lyku..
W ciazy z córką piłam takie soki warzywne ale to smaki na nie miałam.. Teraz od gazowanego czy mlecznego mnie odrzuciło, zaliczyłam herbatę z cukrem, z cytryna, smakowa, sok pomarańczowy, jabłkowy i wodę z cytryna.
Krupnik cienki zjadlam.. Dyniowa w WC. Tego jeszcze po zupach nie było.
Co macie do jedzenia?
No to u nas sprawą jasna. Przychodzą założyć ta aparaturę nagrywajaca a my się wyprowadzamy.. Kupa zalatwiania przed nami ale damy rade..
EM Ka
Fanka BB :)
Nie widze sukienki
Ja dzis robiłam pulpety koperkowe ale wcisnęłam az 1 , z mizeria i ziemniaczkami
Ja dzis robiłam pulpety koperkowe ale wcisnęłam az 1 , z mizeria i ziemniaczkami
Priinceseczka
Emka dasz przepis na pulepty?
Ja dzisiaj nie mam ochoty na zaden obiad a TZ chce usic we mnie bigos brrr na sama mysl mi zle :-/
Ja dzisiaj nie mam ochoty na zaden obiad a TZ chce usic we mnie bigos brrr na sama mysl mi zle :-/
reklama
EM Ka
Princeska Link do: Pulpety w sosie koperkowym one sa bardzo delikatne
a moi chłopcy (dziec i. Maz ) uwielbiają