reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama 4 a co powiesz ma leżenie bite
3 mce plus 2 razy w szpitalu ? Ja tak miałam w poprzedniej ciazy jak wczesniej byłam tak zabiegana ze nie miałam sie kiedy wysikac...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Witam
mama czwórki dobrze ze juz troszkę lepiej :)

Ja dziś chłopcom na śniadanie zrobiłam kanapki wiosenne i z pasta jajeczna a ci zjedli po jednej tylko :( a tyle się narobilam

Emka ja bym nie dała rady . Wykończył bym się psychicznie . Z moim pierworodnym leżałam 2 tygodnie w szpitalu jak poślizglam się na schodach i spadłam , była tam dziewczyna która leżała od 3 miesiąca do końca ciąży plackiem nie mogła nawet do toalety , niepamiętnych co najpierw było ale później miała za mało wód plodowych , w Krakowie rodzic miała a jak ja z dzidziusiem spodkalam to mówiła ze nie potrzebnie leżała bo ilość wód była w porządku tylko miała maleńki brzuszek ..

Emka-szacun dla Ciebie. Nie wyobrażam sobie tego.

U nas dziś śniadanie na raty. Bo 2 najmłodsze juz od 1.5 godz. Nie śpią a starsza dwójka jeszcze dosypia. Pogoda w Krk dziś paskudna wiec niech sobie śpią i tak pewnie nigdzie dziś nie wyjdą.
Najmłodsza dotrzymuje mi stałe towarzystwa i polegają przy mnie. Dziś przyniosła mi kulę teściowej i mówi do mnie "mama masz laskę bo dzisiaj się słabo czujesz"

Hej i u nas pobudka. Tzn ja leżę od 7 bo u sąsiadów woda kapala z kranu.
Lecimy do kościoła a potem jadę z Julkiem do siostry. W planach pizza rogaliki francuskie co ostatnio narobilyscie ochoty i ciasto delicjowe. Pracowity dzień się zapowiada ale poza tym nie robię nic :p

Kobietki w co się ubrać na komunie u kuzynki? Musi byc sukienka czy coś innego? Bo te co mam to chyba nie zmieszcze się albo będzie to źle wyglądało bo odcięcie akurat na brzuchu a kupować typowo ciążowa to tylko na raz;/

Mama czwórki jak dzieciak się martwi o ciebie :) kochane dziecko ...

Keejti wydaje mi się ze nie musisz sukienki wkładać , ja nie lubię sukienek nawet na komunie syna w tamtym roku miałam eleganckie spodnium . A cieszyłam się potem bo zimno było strasznie :)

Keejti- wg mnie sukienka to nie jest żadna konieczność na komunii. Spokojnie można ubrać spódnicę lub spodnie i jakąś elegancka bluzkę lub tak jak pisze linka spodnium.Ja wcale nie chodzę w sukienkach. Na komunii córki byłam w eleganckich ,spodniach, bluzce i żakiecie bo było chłodno. Wydaje mi się że jak zakładasz spodnie to wtedy warto na dodatki -(buty, torebkę ,naszyjnik,kolczyki) bardziej zwrócić uwagę żeby całość wyglądała elegancko.

reklama
Keejti wyglądają pychaaa.. Ald jak zobaczyłam to mdłości się pogorszyły.. Wczoraj nalesniory robilam, na kremowce i tak mi źle było po nich, że szok.. Co gorsza rano nie lepiej..

Witam nowe mamy..mało o sobie napisalyscie.

Grupa zamknięta to i od porodu może być. I dostęp jakby wcześniej zakladac, tylko dla tych stałych aktywnych, nie nowych. Wbrew pozorom z tego może być też syf.

Nadal nie zdecydowalam co z tym wózkiem dla synka..

Moj chory.. On z tych co na prawde muszą być chorzy by to było widać no i dziś już nie udało mu się ukryć ech..

Do góry