reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowe mamy 2016

O dziewczyny może i by dał radę zatańczyć ale bardzo się wstydził hi hi postal troszkę z boku z głową spuszczona na bok a za chwilę płacz i do mamy ;) Paluszki juz lepiej byle by go nie widział :) a to co dostaliśmy ja serduszko , tatuś butelkę śliczna która zajęła honorowe miejsce w stołowym :)

Załączniki

• 20160525_110942.jpg
    20160525_110942.jpg
    186,7 KB · Wyświetleń: 79
  • 20160525_110826.jpg
    20160525_110826.jpg
    211,5 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Witam wszystkie mamusie:happy:

Ostatnio mam bardzo mało czasu bo poszerzamy działalność o jeszcze jeden punkt i kupę spraw z tym związanych niestety jest na mojej głowie. Pozwolenie dostaliśmy wcześniej niż się spodziewaliśmy i teraz wszystko na wariackich papierach jest organizowane. W związku z brakiem pomieszczenia biurowego aranżujemy domek holenderski właśnie na biuro. Nie mam pojęcia jak to w praktyce zda egzamin, ale lato( po wstawieniu klimatyzatora) może jakoś tam przetrwam.Niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują , że to właśnie ja muszę zająć się nowym punktem.:surprised: :confused: Praca najprawdopodobniej od 8-17, nie mam pojęcia, czy dam radę:no2:

Aob- szlejesz z tymi pracami- w końcu mamy żywy przykład tego, że w drugim trymestrze można być wulkanem energii

Linka-śliczności. Twój Synek tak samo śmiały jak moja Zosia...Pół biedy jak w grupie ma występować ale o występie solo nie ma mowy

Martini- witaj wśród lisopadówek. Im nas więcej tym weselej

Pisałyście też o opalaniu. Ja unikam słońca jak ognia i niestety jestem blada jak ściana. Trzeba będzie o jakimś samoopalaczu pomyśleć. Jeżeli któraś używała i może polecić jakiś fajny,do jasnej karnacji, który nie śmierdzi pózniej przez tydzień i nie daje efektu pomarańczki to chętnie skorzystam z porady.
Boję się opalania bo raz, że słońce w nadmiarze podobno może powodować przedwczesny poród, a dwa , że ja ciągle na antybiotykach jestem.
Miłego dnia dziewczyny

Hej,
u mnie dziś pogodna chyba odpuściła, na dworze całkiem przyjemnie.
Właśnie kurier przywiózł moje zamówione ostatnio sukienki :) Zastanawiałam się jakie przyjdą, ale obie bardzo mi się podobają i zostaną ze mną:)

Załączniki

• 20160525_112916.jpg
    20160525_112916.jpg
    432,9 KB · Wyświetleń: 91
  • 20160525_113214.jpg
    20160525_113214.jpg
    626,6 KB · Wyświetleń: 95
O a ja jajek na miękko znowu bardzo dużo jem.
A u mnie dziś też kapusta, jakos ochota nas naszla i na jutro zostanie. Z ziemniaczkami obsmazonymi

Aob planujemy od 1lipca. Jeszcze dziś mieliśmy oglądać ale już odpadlo bo okazało się że 4pietro.te co wybraliśmy na 3 ale cóż coś za coś. Jeszcze zanim umówimy się na podpisanie umowy to będę szukać ale mało tych ogłoszeń jakoś

Mama czwórki codziennie? Ciężka to praca? Ważne że u siebie ale i tak ciężko może być ;(

A co do samoopalacza bardzo polecam dove. Jest bardzo delikatny nie będziesz od razu brązowa ale po kilku razach widać różnicę. Jest wersja dla jasnej karnacji.

Emalka fajne są ale to nie typowo ciążowe ?

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki Kejti za ten dove przyda się bo zleje się z suknia inaczej na ślubie :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Keejti dzięki, podjadę później do Rossmana i poszukam tego samoopalacza. Mi tam nie zależy żebym od razu była brązowa. Grunt żebym jak posypaną mąką nie wyglądała.
Praca niby nie jest ciężka- siedząca. Ja mam wypłacać pieniądze( kasjerka) i wypisywać formularze przyjęcia. Dodatkowo faktury i prowadzenie ewidencji przyjętego i sprzedanego towaru i zlecanie zadań pozostałym pracownikom. To detaliczny i huttowy punkt skupu surowców wtórnych i złomu poszerzony o skup palet. Jest w takim miejscu , że dojazd tramwajem jest utrudniony więc klienci typu menele raczej odpadną, większość klientów samochodami więc o tyle dobrze.Będzie jeszcze 2 pracowników fizycznych.Wcześniej tym samym się zajmowałam tylko na starym punkcie. Mimo wszystko to jednak 9 godzin dziennie i na dodatek w lecie. Nie jest to łatwy kawałek chleba ale wyżyć sie da.

Milagros-uwazaj na samoopalacz i suknie zeby plam Ci nie porobilo pod pachami itp.bo pozniej wyglada to milion razy gorzej niz pani mloda i jej jasna karnacja. Znajoma tak sie urzadzila samoopalaczem ze zamiast na swoim weselu sie bawic to ona sie krepowala przez te plamy...

reklama
Ja w rossmanie kupuje i właśnie przed swoim ślubem go zaczęłam używać kosmetyczka mi poleciła. Byłam w ciąży i nie mogłam na solarium.
A znów co do natryskowego byłam przed ślubem siostry i to z gruponu za grosze i super był efekt ale na krótko

Mama czwórki a nie wchodzi w grę to żebyś wszystko rozkrecila a potem kogoś zatrudnić chociaż na pół etatu co drugi dzień czy jakoś?
Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry