reklama
Basienkaaa87
Fanka BB :)
Mleko powstaje z krwi. Nie treści pokarmowej. Wiec wg mojej wiedzy ( a braku doświadczenia) jeśli nie było alergenów nie ma o co się martwić.
EM Ka
Dokładnie jak piszą dziewczyny trzeba jeść wszystko i obserwować dziecko jakie ma reakcje, dla przykładu na porodówce jeszcze zjadłam pomidora i wyskoczyły mu 3 kropki czerwone na twarzy , potem po kilku dniach zjadłam w domu znow i nic sie nie działo , mowi sie ze trzeba szczególnie uważać ze smażonym i cytrusami i mocno wzdeciowymi warzywami. No to mój maz zamiast Kubusia jakiegos bez cytusow kupił mi multiwitamine i piłam jak najęta dopiero potem zorientowałam sie ze tam cytrusy , potem zawinelam mandarynke z syna starszaka , dzis zjadłam łyżkę czerwonej kapuchy do obiadu ... a dziec ma przeciez dopiero 12 dni
jeszcze sie czaje na colę ... a i najchętniej znow jadalnym tabliczkę czekolady dziennie ...

Priinceseczka
EmKa-super podejscie do kp! musze wziac z Ciebie przyklad bo ja spanikowana najchetniej ryz bym jadla caly czas! na cole tez mam smaka ale boje sie
i na czekolade 
Mamusie, powiedzcie do kiedy trzeba uwazac na uszka malenstwa podczas kapieli?

Mamusie, powiedzcie do kiedy trzeba uwazac na uszka malenstwa podczas kapieli?
Iza02083
Dziewczyny co wy myślicie.. mój mały był raz werandowany 5 min , wczoraj 10, a dzisiaj P chce jechać na obiad
boje się zabierać jeszcze bobusia do miejsc gdzie przewija się tyle ludziskow .. jutro kończy 2 tyg ..
[emoji175][emoji7]synek już jest z nami [emoji7][emoji175]
[emoji175][emoji7]synek już jest z nami [emoji7][emoji175]
reklama
mama-czwórki
Ja też będę próbować wszystkiego ale stopniowo i małymi kroczkami. Przez lata wpajano mi, że ma trzymać dietę podczas KP . Różnie u mnie z tym bywało, najczęściej dieta kończyła się po miesiącu-dwóch. Teraz będę próbowała wszystkiego od początku.
Iza - darowałabym sobie ten obiad, tym bardziej jeśli to ma być gdzieś w miejscu publicznym. Lepiej weź jutro malucha na krótki spacerek , a dzisiaj zamówcie. Chyba, że to u rodziny, a nie restauracji- to co innego. w restauracji cholera wie, kto co tam może zwlec.
Iza - darowałabym sobie ten obiad, tym bardziej jeśli to ma być gdzieś w miejscu publicznym. Lepiej weź jutro malucha na krótki spacerek , a dzisiaj zamówcie. Chyba, że to u rodziny, a nie restauracji- to co innego. w restauracji cholera wie, kto co tam może zwlec.