reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ewa gratulacje! [emoji253][emoji480][emoji253]

To było tylko znieczulenie? A nie jakieś otumaniacze [emoji6] Twój opis jest niepoprawnie optymistyczny [emoji1] A jak nie to następne dzieci wszystkie będziemy rodzić w Hiszpanii [emoji5]

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

reklama
Ewa super;) jaka śliczna kruszynka!

Będęmamo ja mam używkę z f&f grubiutka w rozmiarze 56, drugi cienszy po Basi polarowy. Kombinezon na 62 który kupiłam moze od lutego bedzie dobry;P u nas obecnie zimno zobaczymy jakie bedą temperatury.

Karosznurek ja mam body 56 i to malutkie jak dla mnie jest ale w praniu sie okaże jak na dziecku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie , mowię wam byłam posrana bo pierwszy poród był koszmarem. A teraz po pierwsze przyszłam juz z miękka szyjka , po drugie skurcze brałam na spokoj . A zzo zajebiste :-) normalnie czułam ale nie bolało . To jest wynalazek XXI wieku:-) teraz jesteśmy juz z Julka . Ja juz po prysznicu , ogarnięta czekam aż mi syna przywiozą zeby siostrę poznał .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny nie jest tak zle . Trzymam za was kciuki i jesli mi sie udało przeżyć to i wam bo ja mam niski poziom bólu i generalnie jestem histeryczka .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ewa to tylko pozazdrościć porodu ! Bez parcia wow :)
Gratulacje :)))

Dla mnie hm ma zawyżona rozmiarówkę , szczególnie śpiochy i spodnie wlasnie z body rożnie bywa choc większość jest większa niz inne .

Ewa juz córka u Ciebie wow:)

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Do góry