reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Kejti gratulacje, czyli jednak cc?? Najważniejsze ze jesteście juz razem z córeczka !
Ivi wlasnie palmie na brunatno z odcieniem zielonego. Czop niestety nie odpadł, bynajmniej nic takiego co go przypomina nie zauważyłam.

reklama
Keejti gratuluję serdecznie[emoji10][emoji10][emoji10]

Emalka a kto oprocz nas został na liście?[emoji6] Mało nas[emoji2]

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Rozpakowaly się ostatnio:
Kliska 5.11 Marysia
Mamaczworki 7.11 Krzyś
Ewa 7.11 Julia
Kejti 7.11 Natalia

Wg mnie do rozpakowania zostały jeszcze:
Agulek
Joasia 1986
Skrzat
Basieńkaaa87
Aob
Pterusińska
gaga92
Koalka91
Karola1507
emalka :)
Ziemniaczek
Będęmamą
Nie za dużo nas zostało, wg mnie czekamy jeszcze na 12-ro dzieciaczków. :)

Jeśli o kimś zapomniałam, przepraszam, mogę dopisać :)

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

Ostatnia edycja:
Keejti, gratulacje :)

Ewa, śliczna córcia, gratuluję i cieszę się, że miałaś zzo i tak spokojnie poszło :)

Mamo piątki, super, że czujesz się lepiej niż po ostatniej cc :)

Koalka, kciuke za szybki poród!

Termin byl na 5.11, czop odszedl ponad tydzien temu a porodu brak.. :-(
Nastroj do d...y i czuje sie z tym fatalnie, zamiast sie cieszyc to struta laze:/
Czy mamy po terminie tez sa w nienajlepszej koncycji, czy tylko mnie to dopadlo :/?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo dziękuję Wam dziewczyny za kciuki i gratulacje. To dzięki cioteczkowym kciukoM tak dobrze poszło.:happy:

Keejti, Ewa -serdecznie gratuluję .

Sorki, że tak króciutko ale czasu brak.
Jestem już po pionizacji więc jest super bo mogę chodzić , zostawiają mi synka na noc i raczej się nie wyśpię bo moje najmłodsze dziecię to mega cycoholik. Wisi na tych non stop
:cool2::cool:

reklama
Kejti, mama5 - gratuluję ;-)
Agulek nie martw sie... Czuje to samo!!! A jeszcze jak widze ze dziewczyny w 38 tug rodza...a ja po terminie mie moge to az gardlo sciska...

Do góry