Joasia strasznie przykre to co Cie spotkało. Ale najwazniejsze ze sa dobre wieści, ze wszystko idzie ku dobremu i ze synus tak dzielnie sobie radzi.
Princeseczka a co polozna powiedziała, ze duzo czy mało? Moj strasznie słabo je, od piątku przybrał 140g i tak mysle czy to nie za mało... Dzisiaj polozna do mnie dzwoniła, miała przyjechać z tym, ze jak sie dowiedziała, ze nie mieszkam na tym samym osiedlu to jednak przełożyła to na przyszły tydzien.
A z ta maseczka to nie wiem dokładnie jak to jest ale wtedy miałam mieć wtedy narkozę ogólna wiec wydaje mi sie, ze z tym tlenem puszczali mi cos co miało mnie otumanić.
Teraz jak miałam znieczulenie w kręgosłup to z maseczki leciał sam tlen i tez jak poprosiłam trzymali mi z boku buzi.
Mamo4, a raczej piątki gratulacje, rewelacyjne wieści!
Karola jesli to plamienie Cie niepokoi to zawsze mozesz podjechać na IP, niech sprawdza co i jak.
Firana moj robi żółte i takie grudki coś jak ścięta jajecznica hehe. Spróbowałam ostatnio spagetti i kupka była zielona, wiec juz wiem ze pomidorów jeść nie moge.
Dzisiaj byłam małego zapisać do przychodni i w USC. Teraz jeszcze musze podjechać do pracy go ubezpieczyć.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom