Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też się tak czuje od paru dni,wszystko mi śmierdzi,odczuwam inaczej zapachy chodź test jeszcze nie potwierdził ciazy.Ja się dzisiaj strasznie słabo czuję cały dzień... mam pierwsze duże mdłości [emoji19]
Ja od wczoraj biorę Pregna PlusHeju mnie również brak objawów, no może troszkę w podbrzuszu mnie pobolewa. W pierwszej ciąży po wszystkim co zjadłam było mi niedobrze. W sobotę będę robić bete.
A powiedzcie mi proszę czy oprócz kwasu foliowego bierzecie jakieś witaminy? Ja ostatnio brałam Falvit i dziś wzięłam ostatnią tabletkę i się zastanawiam czy kupować kolejną paczkę czy narazie zostawić sam kwas foliowy.
Ja biorę kwas foliowy i pregne plus.Hej [emoji4] u mnie również brak objawów, no może troszkę w podbrzuszu mnie pobolewa. W pierwszej ciąży po wszystkim co zjadłam było mi niedobrze. W sobotę będę robić bete.
A powiedzcie mi proszę czy oprócz kwasu foliowego bierzecie jakieś witaminy? Ja ostatnio brałam Falvit i dziś wzięłam ostatnią tabletkę i się zastanawiam czy kupować kolejną paczkę czy narazie zostawić sam kwas foliowy.
Pamiętam że w pierwszej ciąży brałam DuphaVit Pregna ale coś mi się kojarzy że brałam go dopiero od 12tc a na początku chyba tylko kwas foliowy dlatego pytamJa biorę kwas foliowy i pregne plus.
Ja w każdej ciąży biore to i to.Pamiętam że w pierwszej ciąży brałam DuphaVit Pregna ale coś mi się kojarzy że brałam go dopiero od 12tc a na początku chyba tylko kwas foliowy dlatego pytam [emoji4]