ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Wiesz Ja z pierwszym synem jak przechodziłam to nie musiałam nic robić a teraz musiałam. Może to zależy od zakładu pracy?
Mozliwe. Ja na przepisach prawa pracy i ZUS nie zna się w ogóle niestety
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz Ja z pierwszym synem jak przechodziłam to nie musiałam nic robić a teraz musiałam. Może to zależy od zakładu pracy?
Ja też nie. Mamy taką kadrową super, że wszystko tłumaczy, wylicza. Wiele się od niej dowiedziałam.Mozliwe. Ja na przepisach prawa pracy i ZUS nie zna się w ogóle niestety
Myslisz ze mleko migdalowe sie nada? Mam nietolwrancje laktozy i tylko roslinne wchodzi w greJa w poprzednich dwóch też byłam chora. Ciepłe mleko z czosnkiem i masłem- nie zbyt dobre, ale pomaga. Na ból głowy tylko apap jest bezpieczny.
Witam Was [emoji4] padłam wczoraj tuż po 19 praktycznie razem z dziećmi. Wczoraj boleści brzucha minęły a może ustały, tylko cycki bolą,no i siku non stop i jeść... W czwartek wizyta.
DziekujeNa gardło ja ssalam surowy imbir. Płucz gardło ciepła poda z soda oczyszczona. Herbata z malina. Tantum Verde mozne w ciąży i Apap
Nie stresuj się [emoji4] musisz myśleć pozytywnie [emoji4] będzie ok zobaczysz [emoji8]Super jest [emoji173]️
Ja idę jutro i pierwszy raz jakiś stres mam w zwiazku z tym. Jakieś głupie przeczucie, ze coś jest nie tak
Czuje się zupełnie inaczej chociaż mam wrażenie że te mdłości i bóle głowy dopiero przyjdą [emoji85]Hej dziewczyny które są w kolejnej ciazy czy czujecie różnice w objawach? Ja w pierwszej z synem mało co mogłam jeść, słaby apetyt na początku i tylko kwaśne słone pikantne a teraz to jak odkurzacz masakra jakaś jem wszystko co popadnie i do tego najlepiej na słodko.
Kochana czosnek do wszystkiego. Najlepiej zrób sobie sałatkę - dużo warzyw i tam daj dużo czosnku [emoji4]Dziewczyny pomocy. Dopiero co sie o ciazy dowiedzialam a taka choroba mnie wziela. Bol gardla katar i bol glowy. Pije syrop z cebuli, napar z imbiru ale nawet ciut lepiej nie jest. Ide dzis do lekarza ale boje sie cokolwiek brac zeby nie zaszkodzic maluszkowi. Co moge jeszcze zrobic? Jakies dobre domowe sposoby? Chora nie bylam z 2 lata i nagle teraz mnie wzielo...nie wiem czemu [emoji25]
Tak jak z macierzyńskiego przechodziłam na zaległy urlop to robiłam badania lekarskie.
Dziewczyny nie trzeba. Jeśli nie chcesz wracać do pracy to nie robisz żadnych badań (Np potem l4). Robisz dopiero na urlopie wypoczynkoeym jeśli wracasz do pracy faktycznie.Cholera, bo mnie nie wysłali jeszcze. Jestem na urlopie zaległym i badania mam zrobić przed powrotem do pracy
Mnie ciągle bolą cycki i brzuch pobolewa. Jak to możliwe że już czuje częściej parcie na siku i serce szybciej bije po wejściu po schodachWiecie co minęły mi wszyskie dolegliwości tylko cycki bolą. Jestem chyba spokojniejsza jak mi coś dolega. Oby do czwartku do 16.15, ale wierzę, że będzie dobrze [emoji106] [emoji106] [emoji106]
A jak wasze samopoczucie dzisiejsze? Kto ma dziś wizytę?
Dzień dobry [emoji173]Nie stresuj się [emoji4] musisz myśleć pozytywnie [emoji4] będzie ok zobaczysz [emoji8]Czuje się zupełnie inaczej chociaż mam wrażenie że te mdłości i bóle głowy dopiero przyjdą [emoji85]Kochana czosnek do wszystkiego. Najlepiej zrób sobie sałatkę - dużo warzyw i tam daj dużo czosnku [emoji4]Dziewczyny nie trzeba. Jeśli nie chcesz wracać do pracy to nie robisz żadnych badań (Np potem l4). Robisz dopiero na urlopie wypoczynkoeym jeśli wracasz do pracy faktycznie.
Wiecie co minęły mi wszyskie dolegliwości tylko cycki bolą. Jestem chyba spokojniejsza jak mi coś dolega. Oby do czwartku do 16.15, ale wierzę, że będzie dobrze [emoji106] [emoji106] [emoji106]
A jak wasze samopoczucie dzisiejsze? Kto ma dziś wizytę?
Najgorsze to czekanie. Ale pamiętajcie nie dopuszczajmy złych myśli do siebie. Nic na to nie da cieszmy się tym co mamy. Wiem, że to trudne, ale warto spróbować.Moje do bani totalnie. Zawroty głowy, ból pleców. I w ogóle fatalne samopoczucie. Mam nadzieje, ze uda mi się jutro dostać ba wizytę, jak nie to dopeiro przyszły tydzień [emoji24][emoji24][emoji24]