Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To bardzo mnie uspokoilas, chociaż podobno groźna jest wysoka gorączka w ciążyWczoraj wieczorem widziałam wypowiedz jakiejś lekarki, ze nie zagraża dziecku Zobacz załącznik 1096014
Ale generalnie strasznie lipny czas
Mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie, ale ja w normalnych czasach, rodzac w maju, mialam potem sale jedynke. Meza po 2h po porodzie odeslali do domu, bo byla godzina 21, mimo, ze byla sala 1 osobowa na koncu korytarza, a ja w ciagu kilku minut zemdlalam 3 razy. Zostawiono mnie sama z dzieckiem w takim stanie. Wiec jak dla mnie jeden pies...Bardziej się boje, ze bedziemy same na porodówkach [emoji3063], a to bardzo prawdopodobe
Już raz ro przerabiałam w lutym bo była epidemia grypy i zamknęli szpital dla odwiedzających. Sama po cc to był dramat.
Super!! Fajnie, ze juz 9tc[emoji123] to Ty chyba termin na koniec pazdziernika masz co?Hej. Ja już po usg. Fasolki mają się dobrze wiek ciąży według OM taki sam jak według usg czyli 8t4d. Zobacz załącznik 1096026
Super słodkie fasolki [emoji7][emoji7]Hej. Ja już po usg. Fasolki mają się dobrze wiek ciąży według OM taki sam jak według usg czyli 8t4d. Zobacz załącznik 1096026
Pęcherzyk jest, w dobrym miejscu, ale na razie nie dostałam skierowania na badania ani nie założył mi karty ciąży. Pęcherzyk jest dość mały, więc najpewniej owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza. Oprócz witamin mam brać acard i duphaston. No i czekam na 6 kwietnia z nadzieją że wszystko będzie dobrzeNo właśnie bo nie widziałam, żebyś pisała o wizycie. Jak wizyta?