Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobry srodowo. [emoji8] Ja jestem przypadkiem , ze do 6 mc nie wiedziałam, że jestem w ciąży. No coś mi tam światło , ale to zignorował. Brzuch pojawił mi się dopiero w 9 mc.
Teraz mam pytanie ile czasu trwa badanie prenatalne? Potrzebuje wiedzieć ponieważ mąż mnie zawozi , a pracuje zdalnie i nie może sobie pozwolić na długie przestoje i jak by to miało długo trwać to już musi pisać wniosek, że go nie będzie np. 2 godziny
Dziewczyny,przezylam dzisiaj rano koszmar
Obudzilam sie o 2 na siku, wszystko bylo ok.
O 5 Znowu mi sie chcialo, ide do lazienki, sciagam spodnie a one cale we krwi!!! Doslownie juz zaczynaly przeciekac, zywa krew. Od razu zrobilo mi sie slabo, zachcialo mi sie ryczec, maz wracal dopiero z pracy.
Pojechalam od razu na IP, nie chcieli mnie w ogole przyjac,bo maja full miejsc zajetych, a z plamieniem to powinnam sie zgłosić doswojego lekarza bo oni nie przyjmuja teraz takich przypadkow!!! Wiec mowie, ze jakby to było plamienie to bym nie panikowala, ale to naprawde zywa krew i to calkiem sporo. Dyzurujaca pielegniarka/polozna(?) powiedziala ze ona musi zobaczyc to krwawienie.. zabrala mnie do toalety dla niepelnosprawnych, musialam sciagnac spodniei pokazac jej wkladke...masakra.. dopiero wtedy stwierdzila ze mam usiasc i czekac na lekarza...
Siedzialam juz zaryczana w tej poczekalni,cZArne mysli, w koncu przyszedl lekarz,zbadal mnie - serduszko bije, kosmowka sie nie odkleja, krwawienie nie wiadono z jakiego powoduprzepisal duphaston i mam obserwować..
Ale masakra,nie zycze nikomu takich przezyc![]()
O matko przykro mi z powodu twoich przeżyć. Ale cale szczęście ze wszystko jest dobrze. Kamień z serca. Najważniejsze ze z dzidzia wszystko dobrzeDziewczyny,przezylam dzisiaj rano koszmar
Obudzilam sie o 2 na siku, wszystko bylo ok.
O 5 Znowu mi sie chcialo, ide do lazienki, sciagam spodnie a one cale we krwi!!! Doslownie juz zaczynaly przeciekac, zywa krew. Od razu zrobilo mi sie slabo, zachcialo mi sie ryczec, maz wracal dopiero z pracy.
Pojechalam od razu na IP, nie chcieli mnie w ogole przyjac,bo maja full miejsc zajetych, a z plamieniem to powinnam sie zgłosić doswojego lekarza bo oni nie przyjmuja teraz takich przypadkow!!! Wiec mowie, ze jakby to było plamienie to bym nie panikowala, ale to naprawde zywa krew i to calkiem sporo. Dyzurujaca pielegniarka/polozna(?) powiedziala ze ona musi zobaczyc to krwawienie.. zabrala mnie do toalety dla niepelnosprawnych, musialam sciagnac spodniei pokazac jej wkladke...masakra.. dopiero wtedy stwierdzila ze mam usiasc i czekac na lekarza...
Siedzialam juz zaryczana w tej poczekalni,cZArne mysli, w koncu przyszedl lekarz,zbadal mnie - serduszko bije, kosmowka sie nie odkleja, krwawienie nie wiadono z jakiego powoduprzepisal duphaston i mam obserwować..
Ale masakra,nie zycze nikomu takich przezyc![]()
Ale to było z 10 minut opóźnienia, potem z 25 minut byłam na usg ale coś się Maluch nie układał i musiałam iść na spacer, potem znowu zaczekać i znowu usg i te wszystkie papierki więc się zeszło. Jak dzidzia współpracuje to jest szybciej.Dzięki za odpowiedź.
@Kasacja współczuję przeżyć, ale dobrze, że wszystko jest w porządku!! Będzie tylko lepiej...