Moja siostra zachwalała fotel uszak z Ikei do karmienia... Ja nigdy nie miałam przestrzeni na takie fotele w sypialni. Poza tym zdecydowanie wolałam karmić na leżącoWiesz ja bym się chyba jakaś pojedyncza opinia nie przyjmowała. Pytanie kto i do czego kupował i niewygodny tzn co niewygodne. Ja może dziś zrobię w domu przymiarke.
No ja jak bym mogła to na żywo zobaczyć to pewnie już bym go zamówiła. [emoji3]
reklama
Super dzięki bo człowiek tak sam szuka sobie problemuZa to moja przyjaciółka miała usg w 36 tc i rozbieżność między brzuchem a głowa chyba aż 5 tyg , miała cc w 38 tc , dziecko proporcjonalne prawie 4 kg
Michalina93
Fanka BB :)
A ile u ciebie różnica wynosi ?Super dzięki bo człowiek tak sam szuka sobie problemu![]()
Aaaanna
No u mnie na leżąco to tylko prawie na płasko wchodzi w rachubę. A gdyby była potrzeba butelki to takie karmienie odpada.
Moja siostra zachwalała fotel uszak z Ikei do karmienia... Ja nigdy nie miałam przestrzeni na takie fotele w sypialni. Poza tym zdecydowanie wolałam karmić na leżąco![]()
Ja mam 33 dziśA ile u ciebie różnica wynosi ?

gohya
A komentowal jakoś te różnice? u mnie wyszło 10 dni różnicy i powiedzial, że jak przekroczy 14, to trzeba by myśleć o wcześniejszym rozwiązaniu ciąży. I nie wiem, czy przesadzał czy coJa mam 33 dziśi wczoraj wyszło ponad 3 tygodnie różnice głowy z brzuszkiem ale znów sprawdzam bo 5 dni wcześniej byłam na usg 3 trymestru i było ok 2 tygodni i waga była 2 kg a po 5 dniach u mojego lekarza 2.4kg więc on chyba trochę za bardzo poszalał przy tych pomiarach
![]()
Na leżąco na boku karmilam zawsze. Ja mam tylko poduszkę 40x60 pod głową ta ortopedyczna i nic mi więcej nie potrzeba.No u mnie na leżąco to tylko prawie na płasko wchodzi w rachubę. A gdyby była potrzeba butelki to takie karmienie odpada.
Nie nic nie mówił tylko że głową większa to mogę ją czuć bardziej że mi gdzieś tam mały uciskaA komentowal jakoś te różnice? u mnie wyszło 10 dni różnicy i powiedzial, że jak przekroczy 14, to trzeba by myśleć o wcześniejszym rozwiązaniu ciąży. I nie wiem, czy przesadzał czy co
reklama
gohya
no, że za duża różnica, a tak objawiać się może hipotrofia płoduNie nic nie mówił tylko że głową większa to mogę ją czuć bardziej że mi gdzieś tam mały uciskaa z jakiego powodu wcześniejsze rozwiązanie?