reklama
gohya
Fanka BB :)
Dziewczyny, które karmicie piersią. Czy Wasze maluchy jedzą z butelki chętnie? Mój raz na czas dostawał butle, jak gdzieś np szlam i pił, a od jakiś kilku dni w ogóle nie chce ciągnąć. Wypluwa smoczek albo mulda. Mam problem, bo nigdzie nie wyjdę 

Hmm jadła chętnie ale już dosyć dawno bo nie było potrzeby, matka zawsze na stanowiskuDziewczyny, które karmicie piersią. Czy Wasze maluchy jedzą z butelki chętnie? Mój raz na czas dostawał butle, jak gdzieś np szlam i pił, a od jakiś kilku dni w ogóle nie chce ciągnąć. Wypluwa smoczek albo mulda. Mam problem, bo nigdzie nie wyjdę![]()

gohya
O kurde. Właśnie za chwilę stuknie 3 miesiąc. Jest bezsmoczkowy. I co wtedy z synem zrobiłaś?Hmm jadła chętnie ale już dosyć dawno bo nie było potrzeby, matka zawsze na stanowiskuciekawe co bylo teraz... A synuś smoczkowy?? Bo u bezsmoczkowego syna miałam niegdyś taka sytuację, że ok 3 miesiąca odrzucił butle z moim mlekiem, a pił regularnie co weekend bo studiowałam zaocznie no i zrobił nam się problem...
Mam ten sam problem teraz. Synek bezsmoczkowy. 3 miesiące kilka dni temu. Ostatnio co prawda jadł z butelki w grudniu, wtedy nie było żadnego problemu. A w poprzednim tygodniu spróbowałam mu dać no i chociaż głodny i płacz to butelkę tylko trzymał w buzi albo wypluwał. Jutro podejmuje kolejną próbę...ale nie wiem co z tym zrobić jak nie będzie chciał...Dziewczyny, które karmicie piersią. Czy Wasze maluchy jedzą z butelki chętnie? Mój raz na czas dostawał butle, jak gdzieś np szlam i pił, a od jakiś kilku dni w ogóle nie chce ciągnąć. Wypluwa smoczek albo mulda. Mam problem, bo nigdzie nie wyjdę![]()
gohya
Tez się boje. Boje się, że skończy się laktacja i nie będzie ja go karmić. Mi jadł z butelki jeszcze 1,5 tyg temu, a tu taka zmiana. Jak znajdziesz jakiś sposób to daj.znac.Mam ten sam problem teraz. Synek bezsmoczkowy. 3 miesiące kilka dni temu. Ostatnio co prawda jadł z butelki w grudniu, wtedy nie było żadnego problemu. A w poprzednim tygodniu spróbowałam mu dać no i chociaż głodny i płacz to butelkę tylko trzymał w buzi albo wypluwał. Jutro podejmuje kolejną próbę...ale nie wiem co z tym zrobić jak nie będzie chciał...
U Mikołajka niestety nie dało rady wskoczyć spowrotem na karmienie z butli, próbowaliśmy ale nie zaskoczył już potem...płacz, wyginanie itp. musiałam się prędzej urywać z zajęć albo mąż podjeżdżał z małym na karmienie i do czasu aż zaczął jeść inne pokarmy jakoś się udawalo.O kurde. Właśnie za chwilę stuknie 3 miesiąc. Jest bezsmoczkowy. I co wtedy z synem zrobiłaś?
U Mikołajka niestety nie dało rady wskoczyć spowrotem na karmienie z butli, próbowaliśmy ale nie zaskoczył już potem...płacz, wyginanie itp. musiałam się prędzej urywać z zajęć albo mąż podjeżdżał z małym na karmienie i do czasu aż zaczął jeść inne pokarmy jakoś się udawalo.O kurde. Właśnie za chwilę stuknie 3 miesiąc. Jest bezsmoczkowy. I co wtedy z synem zrobiłaś?
Czemu ma się skończyć laktacja?? Za 3 ms rozszerzanie diety się zacznie, spokojnie, dacie radę nawet jak faktycznie butla nie przejdzieTez się boje. Boje się, że skończy się laktacja i nie będzie ja go karmić. Mi jadł z butelki jeszcze 1,5 tyg temu, a tu taka zmiana. Jak znajdziesz jakiś sposób to daj.znac.

reklama
gohya
Nie wiem. Różnie to po znajomych słyszałam, że karmiły np tylko 3 miesiące itp.Czemu ma się skończyć laktacja?? Za 3 ms rozszerzanie diety się zacznie, spokojnie, dacie radę nawet jak faktycznie butla nie przejdzie![]()