Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi lekarz powiedział żebym jadła wszystko normalnie bo inaczej wyjdzie oszukany wynik. Ale żeby przestać się obżerać tak po 18 dnia przed badaniem glukozy no i słodyczy nie jeść już po południuHej dziewczyny, witam się w 25 tcjak to już poważnie brzmi
U mnie dzisiaj ciąg dalszy ogarniania mieszkania z mężem, jutro odpoczywam, w niedzielę grill a w poniedziałek krzywa. Super, co? Już nie mogę się jej doczekać
Myślicie, ze grill może zepsuć wyniki krzywej z następnego dnia? W sensie czy może jakoś podbić cukier i zafałszować?
Ja nadal nie kupiłam nic. Czekam do sierpnia a na każdym usg pytam o płeć. 2 na 3 było dziewczynka na jednym nic nie dała zobaczyć. I też się boję że usłyszę jednak chlopak jak już wszystko kupięMatko dziewczyny..
Przeglądam sobie filmiki w internecie, a tam jeden który nadal mnie interesuje.
Dziewczyna 14.07 urodzila chłopca a miała być dziewczynka...
Ja się zastanawiam. Jak to do jasnej Anielki jest możliwe w tych czasach z takim sprzetem?! Ba! Weszłam w komentarze i pełno dziewczyn pisze swoje historiez inną płcią na stole porodowym niż na usg.. Teraz ześwirowałam pod względem tego jaką wyprawkę przygotować. Chociaż dziewczynka w niebieskim kaftaniku nie razi tak w oczy przynajmniej mnie jak chłopczyk w różowym
![]()
No na moim drugim forum Krzyś chodził w wyprawce dziewczynki, bo miał być do prawie samego końca Marceliną. Mi już 4 razy mówili że mamy dziewczynkę, więc mam nadzieję, że już się nie zmieni. Wszyscy się tak cieszą z tej dziewczynki, że szok bo najmłodsza ma lat 14 a z drugiej strony rodziny 24 lata. Same chłopaki się rodziły. Moja babcia jak się dowiedziała jak płeć stwierdziła, że "dużo lepiej mieć córki niż synów, bo syna wychowasz, namęczysz się , a tu Ci jakaś lundra chłopa zbałamuci i nawet wnuków nie zobaczysz"Matko dziewczyny..
Przeglądam sobie filmiki w internecie, a tam jeden który nadal mnie interesuje.
Dziewczyna 14.07 urodzila chłopca a miała być dziewczynka...
Ja się zastanawiam. Jak to do jasnej Anielki jest możliwe w tych czasach z takim sprzetem?! Ba! Weszłam w komentarze i pełno dziewczyn pisze swoje historiez inną płcią na stole porodowym niż na usg.. Teraz ześwirowałam pod względem tego jaką wyprawkę przygotować. Chociaż dziewczynka w niebieskim kaftaniku nie razi tak w oczy przynajmniej mnie jak chłopczyk w różowym
![]()