Ja.mama
Fanka BB :)
Pocieszyłaś mnie. U nas też co 2 godziny, nieważne czy dzień czy noc. Zastanawiałam się jak to robicie, że tyle godzin śpią Wasze maluchy bez jedzenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pocieszyłaś mnie. U nas też co 2 godziny, nieważne czy dzień czy noc. Zastanawiałam się jak to robicie, że tyle godzin śpią Wasze maluchy bez jedzenia
My już nawet przeszliśmy przez kilka ...Hej, czy któraś z was przeszła już na mm? Jeśli tak to jakie?
Od kilku dni mały nie najada się z piersi, zasypia przy niej. Jak go odkładam to zaraz się budzi.
Jak dostanie butelkę to śpi. W niedzielę spał od 17 do 21.
Jeżeli nie planujesz już dzieci to wkładka jest super rozwiązaniem. Tylko dość kosztownym jednorazowo. Ale nie trzeba pamiętać o łykaniu tabletki o konkretnej godzinie, i prosić lekarza o recepty na nie. No i przy wkładce to wydatek na kilka lat. Zarówno wkładka jak i plastry I tabletki to hormony.Kobietki rozważanie jakąś formę zabezpieczenia głowie chodzi mi o Panie po cc bo jednak u nas musimy poczekać przynajmniej 2lata?
Ja myślę o wkładce bo tabletki i plastry to jednak trzeba o tym pamiętać dodatkowo podobno jest więcej skutków ubocznych po tabletach i plastrach ? Ktos ma jakieś informacje?
Hej, czy któraś z was przeszła już na mm? Jeśli tak to jakie?
Od kilku dni mały nie najada się z piersi, zasypia przy niej. Jak go odkładam to zaraz się budzi.
Jak dostanie butelkę to śpi. W niedzielę spał od 17 do 21.
A czemu jeśli nie planuje juz dzieci?Jeżeli nie planujesz już dzieci to wkładka jest super rozwiązaniem. Tylko dość kosztownym jednorazowo. Ale nie trzeba pamiętać o łykaniu tabletki o konkretnej godzinie, i prosić lekarza o recepty na nie. No i przy wkładce to wydatek na kilka lat. Zarówno wkładka jak i plastry I tabletki to hormony.
Ja liczę że jeszcze namówie męża na dziecko, więc zostaję przy prezerwatywach. Ale jeśli nie namówię to myślę poważnie o wkładce za jakiś czas.
Na razie karmię, więc wkładka i tak odpada.
A czemu jeśli nie planuje juz dzieci?
Podobno wkladka jest na max 5 lat gdzie można wyjac wcześniej i normalnie podjąć starania
Ja również karmie piersia przy karmieniu nie można się zabezpieczyć ani wkładka ani plastarmi ani tabletkami?
Przeciez kobiety które biorą antykoncepcje zachodzą w ciaze