reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja niestety schudłam 😒mam 175cm wzrostu i do tego ważę 61 kg. Niby na początku można schudnąć ale nie sądziłam że tak źle będę ciążę znosić. W pierwszych dwóch gdzie poronilam nie miałam żadnych objawów oprócz bólu piersi.
Witam w gronie wysokich kobitek 😎 ja mam 179 cm i ważyłam 52 kg ... teraz już 53 kg pomimo mdłości waga trochę ruszyła w górę 😏

Ja na innym forum czytałam od dziewczyny ze nospa mogła spowodować zmniejszone napięcie u jej bobasa i sie nospy wystraszyłam, a dziś mi brzuch daje wyjatkowo popalić i sie martwię czy brać czy nie
spokojnie raz na jakie czas nie zaszkodzi ale faktycznie też się z tym spotkałam że po porodzie maluchy miały problem z napięciem miesniowym bo mama brała dużo nospy w ciąży

a to nie mozna? Ja pije kawe, herbate i biore goracy prysznic (ale fakt, podkoniec mi sie robi slabo, ale pod zimniejszym mi zimno) 🙈 na saune tez sie wybieram
Ja również pije wSzytsko 😅 najgorsze, że jak na złość mam ochotę na sushi ale z surowa ryba i tatar ... pewnie tak to za mną chodzi bo wiem, że nie można a wiadomo to co zakazane smakuje najlepiej😅 trochę to porównuje np. do zamknięcia lasów w tamtym roku podczas lockdownu... nagle każdy chciał do lasu 😎

reklama
Dziewczyny zapisane do Gyncentrum na prenatalne, jesteście pewne że są darmowe ?
Na stronie są podane specjalne wymogi a przez tel. Babka tylko mówi że trzeba nikwalifikować się a NFZ , mieć opieke ginekologiczna przed 10TC i być ze śląska. I teraz mam zagwozdke bo co innego piszą a co innego mówią [emoji15]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry