Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez chciałam robić jeszcze przed prenatalnymi Ale moje dwie Panie ginekolog powiedziały żebym zrobiła nifty ewentualnie po badaniach prenatalnych.Ja sprawdzalam kilka artykułów i też w klinice mi powiedzieli że od 10 tygodnia już mozna.
Ja mam zamiar zrobić jak będzie 10+5 jeszcze przed prenatalnym
Mnie podobnie zasugerowali. W razie niejednoznacznych wyników robić badanie Nifty.Tez chciałam robić jeszcze przed prenatalnymi Ale moje dwie Panie ginekolog powiedziały żebym zrobiła nifty ewentualnie po badaniach prenatalnych.
Ja pewnie zrobię tak samoMnie podobnie zasugerowali. W razie niejednoznacznych wyników robić badanie Nifty.
A ja chyba dla świętgo spokoju, nawet jak wyniki będą dobre, to zrobię.
@Szpileczka, też mam 36 lat ☺
No u mnie w 5t0d tez tylko pęcherzykJa też się melduje po wizycie. U mnie w 5+2 tylko pęcherzyk,. Tylko i aż [emoji2960]
Ważne że jest we właściwym miejscu , w wielkości odpowiadającej wieku ciąży. Kolejne wizyta tydzień po świętach. W siódmym tygodniu będzie na bank coś więcej. [emoji3531]
Czy czujecie zaokrąglenie podbrzusza? Bo ja już czuję delikatnie w sumie 3 ciąża więc pewno wszystko wcześniej odczuwalne a że brzuch płaski to czuję jak mi wywaliło podbrzusze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
W GynCentrumA gdzie robisz?
Uwielbiam patrzeć na zdjęcia z wizyt [emoji3590]w czwartek mam swoją a już dzisiaj czuje takie emocje [emoji2956]ostatnio bobo mój miał 1.89cm ciekawe ile teraz będzie miał czy wszystko dobrze. Chciałabym żeby był już ten czwartek. [emoji1787]
Mi mówił, żeby poczekać na usg bo tam najwięcej widać. Jak usg będzie dobrze to nifty. Jeśli usg będzie źle to nie ma sensu robić nifty i płacić bezcelowo. Ja już poczekam po moim usg, które mam za 3 tygodnieMnie podobnie zasugerowali. W razie niejednoznacznych wyników robić badanie Nifty.
A ja chyba dla świętgo spokoju, nawet jak wyniki będą dobre, to zrobię.
@Szpileczka, też mam 36 lat ☺
Ja o 18.45Ja również w czwartek wizytuję ale najpóźniej z was bo o 19