Mag...
Fanka BB :)
wtrącić a nie wrócić mój slownik wie lepiej może się kimś zasugerował hmmm?nie znamy ale zawsze warto się wrócić. Asia nie wiem jak Ty ale ja czułam wewnetrznie że potrzebuje takiego głosu rozsądku i wsparcia.
Wielkie dzięki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wtrącić a nie wrócić mój slownik wie lepiej może się kimś zasugerował hmmm?nie znamy ale zawsze warto się wrócić. Asia nie wiem jak Ty ale ja czułam wewnetrznie że potrzebuje takiego głosu rozsądku i wsparcia.
Wielkie dzięki![]()
Mój pojechał dziś [emoji33]
Ale w jaki sposób ja to zrobiłam że dostałam wzamian taki hejt?raczej nie boli to została stworzona 2 grupa bardziej chodzi o sposób w jaki to zrobiłaś. Dziewczyny je.ia się z tym juz od jakiegoś czasu. Asia ciągle gada piszcie do mnie piszcie żeby nie daj Bóg żadnej nie ominąć. Ania sprawdza do i jak pisze do góry o to. A Ty po prostu nagle jeb stworzyłam druga grupę gdzie nie ma weryfikacji. Ale mi weryfikacja z tego co zrozumiałam wymagane jest chyba uczestnictwo a to logiczne. Jakoś sobie nie wyobrażam że (ok teraz piszemy o bolacych cycach i pomysłach na obiad ale za jakiś czas jak się poznamy może poruszymy temat sexu w ciąży np.) i nie wyobrażam sobie że ktoś po drugiej stronie ch.j wie kto będzie czytał o seksie z orka i się tasowal no nieee.
Może lipny przykład ale tak to czuje dla mnie nie ma tematów tabu z kimś kogo znam i lubię więc logiczne ze nie chce żeby czytał to ktoś kto tylko czyta i kit wie kim jest
Czy napisałam coś złego? Przeszkodziłam w czymś? Dorośnijnie znamy ale zawsze warto się wrócić. Asia nie wiem jak Ty ale ja czułam wewnetrznie że potrzebuje takiego głosu rozsądku i wsparcia.
Wielkie dzięki![]()
a co się z tym gryzie? bo nie bardzo rozumiem![]()
tam przecież są osoby które przeszyły Waszą weryfikację, a ja stworzyłam dla innych chętnych osób grupę które tej weryfikacji nie przeszły. Grupa została stworzona przeze mnie wczoraj przed północą a dziś daję o niej znać bo dopiero miałam czas o tym napisać