reklama
Justyna3210
Fanka BB :)
To mi teraz też niedobrze jest, ale z przeżarciaJa z początku nie mogłam znieść słodkich rzeczy, ale teraz jakoś bardziej mi podchodzą
Choć z jedzeniem i tak ciężko. Dzisiaj zjadłam tylko ogórkową i oczywiście mi niedobrzeZmuszam się żeby jeść cokolwiek

PasiastyOgon
Moderator
Też myślałam, że jak coś zjem to będzie lepiej. Skusiłam się na pieczonego kurczaka, a teraz leżęMi to już jest tylko niedobrze jak jestem głodna. Ale jak zjem to wszystko jest okdalej mnie wysypuje na twarzy. Ale za to biust coraz fajniej
![]()

Ojoj ja tak miałam wcześniej, już mi powoli przechodzi. Ale w pierwszej ciąży tak się czułam Koszmarnie do 12 tygodnia. Dosłownie z dnia na dzień przestało mnie mdlić. Ale tak naprawdę apetytu nie miałam do końca ciąży.Też myślałam, że jak coś zjem to będzie lepiej. Skusiłam się na pieczonego kurczaka, a teraz leżę, kręci mi się strasznie w głowie i próbuję dojść do siebie..
![]()
Kaasiek_96
Jakbym czytała o sobieNa kwaśne i pikantnekebaba bym wciągnęła
![]()

Ja wybłagałam starego tydzień temu o kebaba, to stwierdził, ze nigdy nie widział żeby ktoś z taką pasją jadł kebaba

A co do słodyczy to na ciasta (najlepiej jakieś drożdżowe z owocem, czy babki

maszak
O to mam podobnieTo mi teraz też niedobrze jest, ale z przeżarcia![]()

@PasiastyOgon ja tez bym tylko na ostro

@Nowa103 U mnie w 7t mały człowiek 1 cm. Ty się nic nie martw maluszek jest jest
@Kaasiek_96 ja z moimi dziewczynkami głównie na słodko na początku

reklama