reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja z początku nie mogłam znieść słodkich rzeczy, ale teraz jakoś bardziej mi podchodzą :p
Choć z jedzeniem i tak ciężko. Dzisiaj zjadłam tylko ogórkową i oczywiście mi niedobrze 😳 Zmuszam się żeby jeść cokolwiek

reklama
Ja znowu ciągle mam kwaśno w buzi i muszę coś gorzkiego pić aby to zneutralizować. Z zachcianek to mam ochotę na konkrety a poprzedniej ciąży miałam ochotę na słodkie zawsze 🙂

Mi to już jest tylko niedobrze jak jestem głodna. Ale jak zjem to wszystko jest ok ☺️dalej mnie wysypuje na twarzy. Ale za to biust coraz fajniej 😁😁

Mi to już jest tylko niedobrze jak jestem głodna. Ale jak zjem to wszystko jest ok ☺️dalej mnie wysypuje na twarzy. Ale za to biust coraz fajniej 😁😁
Też myślałam, że jak coś zjem to będzie lepiej. Skusiłam się na pieczonego kurczaka, a teraz leżę🤢, kręci mi się strasznie w głowie i próbuję dojść do siebie.. 🙄

Też myślałam, że jak coś zjem to będzie lepiej. Skusiłam się na pieczonego kurczaka, a teraz leżę🤢, kręci mi się strasznie w głowie i próbuję dojść do siebie.. 🙄
Ojoj ja tak miałam wcześniej, już mi powoli przechodzi. Ale w pierwszej ciąży tak się czułam Koszmarnie do 12 tygodnia. Dosłownie z dnia na dzień przestało mnie mdlić. Ale tak naprawdę apetytu nie miałam do końca ciąży.

Na kwaśne i pikantne 🤷‍♀️ kebaba bym wciągnęła 😂
Jakbym czytała o sobie 😂
Ja wybłagałam starego tydzień temu o kebaba, to stwierdził, ze nigdy nie widział żeby ktoś z taką pasją jadł kebaba 😂
A co do słodyczy to na ciasta (najlepiej jakieś drożdżowe z owocem, czy babki 🤩) ochotę mam, ale batony czy czekolady mogłyby nie istnieć. Dzisiaj pierwszy raz odkąd wiem ze jestem w ciąży (czyli od jakiegoś miesiąca) miałam ochotę na śniadanie na słodko

To mi teraz też niedobrze jest, ale z przeżarcia 😅
O to mam podobnie 🤣🤣... choć w sumie dużo nie zjadłam... tylko pół liona ;)..
@PasiastyOgon ja tez bym tylko na ostro 🤣🤣 także jutro będzie alio olio 🤤
@Nowa103 U mnie w 7t mały człowiek 1 cm. Ty się nic nie martw maluszek jest jest :). A tak z ciekawości kiedy miałaś @?
@Kaasiek_96 ja z moimi dziewczynkami głównie na słodko na początku 🤭

reklama
Do góry