reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2022

Przy 3 dniówce temp utrzymuje się ok 3 dni.. a po 3 dniach dziecko obsypuje i ta wysypka schodzi od góry na dół. Czyli np najpierw twarz, potem brzuszek nóżki..
@Nat_Ra to te kupki moga być po rota.
Ja też odwlekam szczepienia ile się tylko da.. bo wolę jak dziecko jest starsze i silniejsze :).
Zobaczymy jak będzie wieczorem. Przez noc mu zeszła i ma chyba nawet mniej niż 37.5. I zero innych objawów poza marudnoscia

reklama
Zobaczymy jak będzie wieczorem. Przez noc mu zeszła i ma chyba nawet mniej niż 37.5. I zero innych objawów poza marudnoscia
A może jakiś ząb?
Bo przy 3 dniówce temp jest jakby cały czas..tzn spada po podaniu leku, ale za kilka h wychodzi znowu. Dziecko jest tez wtedy osłabione więc i marudzić może.

A może jakiś ząb?
Bo przy 3 dniówce temp jest jakby cały czas..tzn spada po podaniu leku, ale za kilka h wychodzi znowu. Dziecko jest tez wtedy osłabione więc i marudzić może.
Ogólem idą mu piątki no ale raczej nie miał temperatury nigdy. Rano miał mniej, teraz znów więcej. Ale mój kuzyn który tu mieszka obok też wrócił ze szkoły 39.6 i żadnych objawów, inne dzieci podobno ostatnio też miały tak...

Mąż wraca 😍❤️ będzie późno ale najważniejsze żeby bezpiecznie dojechał.

Mała właśnie zasnęła myśle że nie dłużej jak pół godz pośpi ❤️❤️ popołudniu żeśmy się drzemneli ona półtorej godziny a ja godzinke.
Pogoda się popsuła- pada deszcz i wieje.

Ogólem idą mu piątki no ale raczej nie miał temperatury nigdy. Rano miał mniej, teraz znów więcej. Ale mój kuzyn który tu mieszka obok też wrócił ze szkoły 39.6 i żadnych objawów, inne dzieci podobno ostatnio też miały tak...
A taka relacja mi wlasnie wyskoczyła na instagramie:

Screenshot_20230217_183854_Instagram.jpg

reklama
Ale u Was też pojawia się i znika? Bo u nas jest po wstaniu z łóżka i utrzymuje się ok. godzinę - dwie 🤔 i to nie jest przesuszone, nie łuszczy się. Po prostu zaczerwienione.

Załączniki

• IMG_20230217_215450.jpg
    IMG_20230217_215450.jpg
    200,6 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_20230217_215314.jpg
    IMG_20230217_215314.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 72
Do góry