Crazylalafresh
Moderator
@Justynka28 i jak tam ? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
już zdaje raport, sorki dziewczyny ze tak długo to trwało@Justynka28 i jak tam ?![]()
Cieszę się razem z Tobąjuż zdaje raport, sorki dziewczyny ze tak długo to trwałobyła godzina opóźnienia więc trochę się naczekałam, a potem musiałam podjechać do pracodawcy dać mu zakaz pracy i zaświadczenie o ciąży.
Więc mamy zarodek w macicy, jest serduszko, wg USG 6+0miałam już pobranie krwi i dostałam leki przeciw mdłościom i wymiotom.
Jakie wymiary kropka?już zdaje raport, sorki dziewczyny ze tak długo to trwałobyła godzina opóźnienia więc trochę się naczekałam, a potem musiałam podjechać do pracodawcy dać mu zakaz pracy i zaświadczenie o ciąży.
Więc mamy zarodek w macicy, jest serduszko, wg USG 6+0miałam już pobranie krwi i dostałam leki przeciw mdłościom i wymiotom.
Super cudowniejuż zdaje raport, sorki dziewczyny ze tak długo to trwałobyła godzina opóźnienia więc trochę się naczekałam, a potem musiałam podjechać do pracodawcy dać mu zakaz pracy i zaświadczenie o ciąży.
Może jeszcze wszytko będzue dobrze. Który u ciebie tc?U mnie dalej sam pęcherzyk jedyny pozytyw, że rośnie zgodnie z terminami. Za tydzień kontrola. Ale chyba już się nie łudzę ...
Super wieścijuż zdaje raport, sorki dziewczyny ze tak długo to trwałobyła godzina opóźnienia więc trochę się naczekałam, a potem musiałam podjechać do pracodawcy dać mu zakaz pracy i zaświadczenie o ciąży.
zdjęcie nie wrzucam bo bardzo mało na nim widaćCieszę się razem z TobąJakieś zdjęcie lub zdradzisz ile ma zarodek ?
dr Kaczmarczyk, przyjmuje w Schwedt.Super cudownie
Jeśli mogę zapytać , u kogo byłaś ?
Może jeszcze wszytko będzue dobrze. Który u ciebie tc?
Jedna aplikacja 6+2 inna 6+1