• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
niedługo muszę zrobić wyniki i się zastanawiam czy będzie dużo ludzi i ile czasu spędzę w laboratorium. . dopiero potem zakumałam, że przecież mam pierwszeństwo 😂😂🙈
Jak prowadziłam ciążę w enelmedzie to korzytałam z tego przywileju, ku niezadowoleniu głównie starszych Pań...😉
Zdziwiłam się terwz, bo w luxmedzie jest oddzielny punkt pobrań ciążowych, w gabinecie położnych. Więc i termin łatwiej złapać i kolejki brak, bo nikt "nagle" nie przychodzi😉 chociaż taki plus z tego luxmedu...

Jak prowadziłam ciążę w enelmedzie to korzytałam z tego przywileju, ku niezadowoleniu głównie starszych Pań...😉
Zdziwiłam się terwz, bo w luxmedzie jest oddzielny punkt pobrań ciążowych, w gabinecie położnych. Więc i termin łatwiej złapać i kolejki brak, bo nikt "nagle" nie przychodzi😉 chociaż taki plus z tego luxmedu...
taaaak, zawsze znajdzie się jakiś starszy osobnik co by ponarzekać 🤭
Dobrze, że diagnostyka ma numerki do pobrania z opcją dla kobiet w ciąży 😁

Hej ;) nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ale byłam z Wami na samym początku ale niestety pęcherzyki przestały rosnąć.. a dzisiaj taki piękny widok z rana. Boje się cieszyć bo czuję że brzuch boli lekko jak na okres i wczoraj trochę różowego śluzu ale ...

Załączniki

• IMG_20260420_073244.jpg
    IMG_20260420_073244.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 52
Hej dziewczyny w poniedziałek 🩷 wczoraj miałam tragiczny dzień, były wymioty 😔 i cały dzień zmulony, dresik, kołdra, kocyk i spanie 😔 oby jak najmniej takich dni. Dzis już lepiej. W czwartek wizyta i powoli zaczynam się stresować, czy wszystko w porządku 🙈
U mnie też nie najlepiej, w sensie fizycznie 🤐 co prawda bez wymiotów ale z mdlosciami mimo najwyższej dawki Xonvea bo biorę 4 tabletki i z sennością która pozwala mi tylko leżeć i patrzeć w sufit... Ile tak można 🤢 Ja mam wizytę dziś po 14, też się stresuje bo od kilku dni czuje jakieś pobolewanie w podbrzuszu, jakieś kłucia dziwne 🤔 dziś 8+1 tc

reklama
U mnie też nie najlepiej, w sensie fizycznie 🤐 co prawda bez wymiotów ale z mdlosciami mimo najwyższej dawki Xonvea bo biorę 4 tabletki i z sennością która pozwala mi tylko leżeć i patrzeć w sufit... Ile tak można 🤢 Ja mam wizytę dziś po 14, też się stresuje bo od kilku dni czuje jakieś pobolewanie w podbrzuszu, jakieś kłucia dziwne 🤔 dziś 8+1 tc
Oh, Ty 4 bierzesz, ja dwie. Chociaż lekarka powiedziała mi, że jak będzie bardzo źle, to mogę wziąć więcej, 3, a potem ewentualnie zwiększyć do 4.
To trzymam kciuki i daj znać, co słychać u bąbelka 🥰

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry