reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lot samolotem

Czy uważacie że lot do Grecji w 8 tygodniu ciąży jest dobrym pomysłem. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

reklama
Ja nieswiadomie polecialam w 5, dopiero na wakacjach dowiedzialam sie o ciazy 😅 W czwartek mam termin porodu i wszystko u malucha w porzadku.

Czy uważacie że lot do Grecji w 8 tygodniu ciąży jest dobrym pomysłem. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Jesli ciaza rozwija sie prawidlowo to nie ma zadnych przeciwskazan. Lot samolotem nie jest niebezpieczny w ciazy. Latalam w pierwszym i drugim trymestrze, wszystko ok.

Dokładnie, też wyszło na to że sporo latałam w ten ciąży, chyba łącznie z 10 lotów wykonał pomiędzy 7 a 24 tygodniem.
Mały dalej kopie i nic nie wskazuje aby cokolwiek było nie tak.
Jedyne co to jak zaczyna się brzuszek pokazywać to mogą się pytać który tydzień. Ale niektóre linie to nawet do 36 tygodnia pozwalają wejść na pokład (koleżanka w 34 tygodniu na długi dystans leciała i też wszystko było ok)

Do góry