Witam, po raz kolejny nowo przybyłe aniołkowe mamusie. Co zajrzę to powiększa się nam nasze aniołkowe grono. Bardzo mi przykro. Światełka dla Naszych Maleństw(*)
Przepraszam, ze ostatnio rzadko zaglądam, ale mam niemal w agonalnym stanie moją ciocię i jakoś tak mi smutno... Do jednej ze swoich córek, w weekend między swoimi stanami utraty przytomności powiedziała: " nie martw się Basiu, Mateuszek (mój śp.Bratanek) mnie uratuje". Sama nie wiem co o Tym myśleć. Oczywiście nie pamięta tego. Nie mniej cała ich rodzina w niedzielę była u Matysa, by zapalić znicz.
Kasieńka i Krzysio-czyżbyśmy mieszkały obok siebie?
Agnieszka, Nati- smutny miesiąc przed nami...
Nati, Sylwetka74, Monila- nam tez kradną i tez mnie ściska jak widzę, że znowu czegoś zabrakło. Tez podpisuję rzeczy Szymusia w widocznym miejscu. Nati- ja właśnie tak myślę o rocznicy Szymusia, ze to mojej Niuńci 1 urodzinki i jak każdego żyjącego dziecka, mojego też muszą być wyjątkowe.
Malinka- to fakt, ciemno na cmentarzu po 16... U nas ani jedna lampa się nie świeci. Po prostu strach, ze ktoś może czyhać... Ja jeżdżę na cmentarz wcześniej, ale moja małżowina po 18. Boję się wówczas bardzo. Jak basen, otwarty?
Boże, rok temu, 12 grudnia przyszedł na świat mój Synek. Pobył z nami chwilkę, a zmienił nam świat... i to na lepsze. Na urodzinki zamierzam kupić cyferkę "1" i zawiesić na wieszaczku, dodatkowo stroiczek świąteczny i jaką zabaweczkę.
Nie przyśnił mi się jeszcze mój Synio, czasem myślę, ze po prostu mnie nie pamięta...
Buziaki.