reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

mamo Natalki przytulam... u nas masz wsparcie i zrozumienie więc zaglądaj tylko do nas :-)
Bibi doczekasz się niedługo a najlepiej parkę za jednym zamachem kochana mocno trzymam kciuki &&&
wiecie ja jak patrze na mojego męża to tak jak bym patrzyła na moją córcię... te same oczka, nosek... nawet czasami mówie żeby spojrzał na mnie bo chcę zobaczyć Amelkowe oczka...

Filipek
[*]
Kubuś
[*]
Iskierko Malinki
[*]
Aniołeczki [***]

Ostatnia edycja:
reklama
bartkowa moja Amelka tez byla podobna do swojego Tatusia, nawet niektore rzeczy robili tak samo tzn tak samo ukladala raczke do spania jak Tatus i tak samo krecila stopka...

Witam was kochane :*

ahh ja jak patrze na mojego meza widze mojego Karolka ... :-( uwielbiam patrzec na niego jak spi ... wtedy wyobrazam sobie jakby wygladał teraz moj syneczek....wiem ze byłby najcudowniejszym dzieckiem na swiecie :-) tez bardzo bym chciałą aby naszym kolejnym dzieckiem był synus ... aby był kropla w krople taki sam jak Karolek ... te oczka usteczka nosek ... ahhh ;-) wiecie tylko boje sie tego ze jak pojawi sie nastepne malenstwo to nie bede potrafiła pokochac go tak samo jak Karolka.....:-(

ja dzis mam na 14 ....a jutro i czwartek wolne ... troche załatwien bedzie ...:-(

miłego dnia :*

Karolku syneczku moj (*)(*)
Aniołeczki (*)(*)

Witam e-koleżanki :-)
Monila, na pewno pokochasz maleństwo, raczej się bój abyś całkiem nie oszalała na jego punkcie :-) Ja to sobie myslę, że jak nam się wszystko uda i dzidzia bedzie z nami, to trochę to dziecko bedziemy krzywdzic, obawiam się nadopiekuńczości i wielkiego rozpieszczania. Juz teraz się zastanawiam po co mi łóżeczko, skoro maluch bedzie spał z nami :-D

Bishopka a o nadopiekunczoscie i rozpieszczaniu malenstwa to jestem przekonana ze tak bedzie .... u nas całą rodzina oszalała na wiesci o mojej ciazy z Karolkiem ... w nastepnej ciazy wiadomo bedziemy sie cieszyc ale po ciuchutku... i tak troszke nie smiało ...

rozmawiałam z moim D. o tym ze chciałąbym przesunac staranka do sierpnia moze wrzesnia ... i wiecei co mi powiedział ? ze mozemy je przesunac jedynie o miesiac ... .. no i jestem w kropce... :-( nie pomyslcie sobie ze ja niechce dziecka , chce i to bardzo ale nie wiem czy to ebdzie dobry czas czy znowu cos sie nie stanie ..:-( ehh tak bym chciałą dostac od kogos 100% zapewnienie ze teraz wszystko bedzie dobrze .... ale niestety nikt mi tego nie zagwarantuje...:-( ehh boje sie ze u mnie strach weznie gore i nie bedzie juz wiecej dzieci :-(

Monila, pozostaje nam tylko wierzyć i modlić się by kolejne dzieci przyszły na świat zdrowe, byśmy mogły być ziemskimi mamami, które będą niewyspane, zmęczone ale cholrenie szczęśliwe, z dziećmi u boku...

Odnośnie podobieństwa, nasz Piotruś był podobny do mnie, miał tylko nosek tatusia. Do tej pory mój mąż mówi, że On był cała mamusia. Miał moje usteczka, niejednokrotnie kiedy m. na mnie patrzył to w jego oczach pojawiały się łzy, mówił wtedy że jak patrzy na mnie to Piotruś mu się przypomina... Był taki śliczny...

Zyję nadzieją, że jeszcze kiedyś doznam cudu narodzin... I modlę się o to dla każdej z Was:*

reklama
Cześć dziewczynki,
Bibi ja tak jak TY chciałbym bardzo synka, w poniedziałek będe może coś juz wiedzieć jak bym chciała żeby lekarka powiedziała że to synek- to jest moim marzeniem.
Monila strach jest bardzo cięzki do zwyciężenia, ale jak juz się zdecydujesz to i tak w czasie ciąży bedzie ten strach jeszcze gorszy, ale należy mysleć że wszystko się uda i decyzja o dziecku jest chyba najważnieszym momentem w życiu - życzę Ci duzo szcześcia.
Kaju cieszę się że tak sobie dobrze radzisz z tym lezeniem jesteś bradzo dzielną mamą trzymam kciuki &&&&&&& i powodzenia - już nie duzo zostało.....

Dla naszych kochanych wszystkich aniołków (*)

Dla aniołkowych mam miłego dnia i słoneczka.

Do góry