reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny mam ważne pytanie- mega ważne.... do @ nie tykacie nawet wina?
Żyjecie w myśl jestem juz w ciąży, czy będę gdy test to ukaże....
Moj lekarz mowi zeby zyc normalnie bo mozna zwariowac 😂 wiec lampki wina sobie nie odmawiam nigdy 😂😂 jedyne co to uwazam w 2 polowie cyklu zeby sie nie dojechać na siłowni (nie chodze jakoś regularnie wiec uwazam)

reklama
A i idę dzisiaj na boostera którego miałam w planie przyjąć w ciąży ale ze to nie następuje to ide dzis i będzie z głowy 😁

Ja dzisiaj 8 dpo i biało [emoji849] wiem, wiem mnóstwo czasu, ale jakoś mi tak zapał opadł [emoji23]
Najgorzej że mam ogromne oczekiwania i naprawdę marne szanse na dwie kreski biorąc pod uwagę jak to wszystko wyglądało :)
Ale czekania nie lubię najbardziej, już wole okres i nowy cykl.

Co badasz bo mi umknęło?
Betę i proga :) dzisiaj 11/12 dpo, temperatura wysoko, wczoraj jakby cień cienia na teście, więc stwierdzilam że nie będę się dłużej katować i z krwi się okaże na co czekam :p ogólnie dzisiaj max jutro powinnam dostać @ bo mam tylko 11 dni fazę lutealną, ale jakoś się nie zapowiada 🤷🏻‍♀️

Dzis 12 dpo, nawet juz nie testuje 😂 szkoda testów. Czuję że dziś albo jutro pojawi się okres. Jeśli tak to owu wypadnie w moje urodziny 🥰 stary zaprosił do spa na urodzinowy weekend wiec przynajmniej będę mogła korzystać z tych wszystkich jacuzzi itp 😁
Oj tego SPA to Ci zazdroszczę ☺️ z mężem raz w roku wyjeżdżamy na 4-5 dni i zawsze człowiek wraca taki zrelaksowany i dopieszczony że chciałoby się częściej 😁

reklama
Betę i proga :) dzisiaj 11/12 dpo, temperatura wysoko, wczoraj jakby cień cienia na teście, więc stwierdzilam że nie będę się dłużej katować i z krwi się okaże na co czekam :p ogólnie dzisiaj max jutro powinnam dostać @ bo mam tylko 11 dni fazę lutealną, ale jakoś się nie zapowiada 🤷🏻‍♀️
Trzymam mocno kciuki!
U mnie dziś 15 dc, według kalendarium owulka, objawów zero, więc nie wiem, ale do roboty trzeba się brać z chłopem :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.