G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Kaska współczuje tego bólu. Ja mam problem z plecami i biodrami :/ te ciąże dają czasem popalić. Tez tak nowie, ze właśnie jak się ta moja mała tak wierci to może czas najwyższy wyjść. Wczoraj wieczorem położyliśmy się spać i rytuał wieczorny mąż przykłada rękę do brzucha i mała zaczyna się wiercić. Doszłam do wniosku, zw ona po prostu jakoś rozpoznaje, ze to tata, bo tak to jak zaczyna się wiercić to ból, aż do lez, jak dziewczynki przyłożą łapki to tez specjalnie jakoś nie reaguje, ale jak tylko tata rękę przyłoży to ona rozpycha się centralnie pod jego ręka jakby chciała powiedzieć coś specjalnie do niego. Śmieje się, ze jeszcze się nie wykluła, a już córeczka tatusia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ za to tatuś dzięki temu w piórka już obrastaDobrze, ze Twój syn tak reaguje na choroby, bo jednak taki typowy umierający facet to problem
37.1 stopni i od razu trumnę najlepiej szykować [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja od wczoraj cierpię na ból gardła, a do tego straszne takie momenty charczenie z gardła nie wiadomo skąd :/ to tak jakby chrapać nie spiąć i oddychając nosem i z zamknięta buzia co dla mnie wydaje się dziwnym zjawiskiem [emoji44] ale takie coś mam co jakie czas dzisiaj. dzisiaj od 2 nie śpię, filmy oglądam... od 6 dziewczyny na dole, wiec i ja z nimi. Swoją droga fajny film „Dom otwarty” z tego roku, produkcji Netflixa. Jeśli lubicie oczywiście filmy takie, ze coś się dzieje, ale ze trzeba po prostu dokładnie oglądać i się skupiać na akcji filmu
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom