reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Przepraszam Cię bardzo ale nie wysłałam Cię na liście do administratorki a dałabym sobie rękę obciąć że byłaś to bym jej teraz nie miała. Już naprawiam swój błąd sprawdź jutro jakby dalej nie działało to napisz mi 😊 jeszcze raz przepraszam 😊
aaa czyli dostalam link bez dostepu? 🤣🤣🤣 spox, juz sie balam ze nic nie ogarniam.

reklama
aaa czyli dostalam link bez dostepu? 🤣🤣🤣 spox, juz sie balam ze nic nie ogarniam.
Tak bo na telefonie miałam zrobiona listę co wysyłam do Adminki i byłaś pierwsza na tej liście widocznie jak ja kopiowałam to Ciebie nie zaznaczyłam a maila wysyłałam z tej listy. Postaram się żebyś miała jak najszybciej dostęp 😊

Pierwsza ciąża czy kolejna? Robiłaś prenatalne??
Tak, jestem już po prenatalnych. Z usg jak i z krwi wszystko dobrze. Prawdopodobnie dziewczynka 💙 to moja druga ciąża. Pierwszą straciłam w 10tc, 20.02 poronilam w domu a 21.02 miałam zabieg bo nie oczyściłam się z całego endometrium. Od 6tc pojawił się krwiak, plamiłam i byłam na duphastonie. Mimo, że ciąża rozwijała się prawidłowo to serduszko przestało bić.

Tak, jestem już po prenatalnych. Z usg jak i z krwi wszystko dobrze. Prawdopodobnie dziewczynka 💙 to moja druga ciąża. Pierwszą straciłam w 10tc, 20.02 poronilam w domu a 21.02 miałam zabieg bo nie oczyściłam się z całego endometrium. Od 6tc pojawił się krwiak, plamiłam i byłam na duphastonie. Mimo, że ciąża rozwijała się prawidłowo to serduszko przestało bić.
Gratulacje córeczki i współczuję straty . Spokojnej ciąży życzę ☺☺

Hej dziewczyny, chciałabym do was dołączyć. Trochę się wahałam bo dzikus ze mnie, ale potrzeba informacji jest silniejsza😜. No i poza tym dalej ciężko mi uwierzyć że będę mamą ❤️

reklama
Do góry