reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Ja po kolejnym podglądzie i maluszek rośnie♥️ Widać było rączki, nóżki, pępowinę 🥹 ma 2,7 cm. Cukrzyca ciążowa się potwierdziła, więc czeka mnie mierzenie cukru po każdym głównym posilki 😭

Jak coś to zlecenie może wystawić też ginekolog czy lekarz pierwszego kontaktu

reklama
Ja po kolejnym podglądzie i maluszek rośnie♥️ Widać było rączki, nóżki, pępowinę 🥹 ma 2,7 cm. Cukrzyca ciążowa się potwierdziła, więc czeka mnie mierzenie cukru po każdym głównym posilki 😭
Na czczo czy po godzinie gorszy wynik? Robiłaś krzywą?

Ja niby z OM dzisiaj 10+4 (chyba bo już się pogubiłam 🙈) a od poniedziałku czuję się gorzej niż na początku 🥵🥵 tak mi się chce spać i mdli i wgl najchętniej bym leżała pod kocem 🙄🙄
Nie wiem czy ta pogoda tak wpływa na mnie, że jak tylko jest brzydko to i ja się ujowo czuję czy co 🥵🥵🥵

Ja niby z OM dzisiaj 10+4 (chyba bo już się pogubiłam 🙈) a od poniedziałku czuję się gorzej niż na początku 🥵🥵 tak mi się chce spać i mdli i wgl najchętniej bym leżała pod kocem 🙄🙄
Nie wiem czy ta pogoda tak wpływa na mnie, że jak tylko jest brzydko to i ja się ujowo czuję czy co 🥵🥵🥵
ja dzisiaj 9+3, wczoraj miałam Wam pisać, że ostatnio coś mdłości mi minęły, nawet trochę energii wróciło itp, a dzisiaj uderzyło dwa razy bardziej i mdłości i przykuło mnie do łóżka 🙈😅 tak więc ja już nawet nie myślę, że jest lepiej co by nie zapeszać 😂

reklama
Ja jestem chyba 10+3 albo 10+5, wg ostatniego USG 10+3 ale dokładnie mi powie ginekolog na prenatalnych przez te moje wydłużone cykle. Wiesz co chyba jest ten tydzień taki, ja od dwóch dni znowu mam mdłości i też bardzo duże zmęczenie i ból głowy, a już było lepiej parę dni temu. Może być też od pogody, liczę na to bo myślałam że już mdłości przechodzą.. jestem na leku xonvea a i tak niedobrze.

Do góry