Widzę że nikt nie może przyjść na forum i nawet zapytać o poradę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, że może. :-) I myślę, że Ci doradzono. Po prostu sam pomysł robienia gender reveal tak wcześnie jest dość niestandardowy. Bo to naprawdę wcześnie. Oby było tak, jak tego pragniesz.Widzę że nikt nie może przyjść na forum i nawet zapytać o poradę.
Może, niby dlaczego nie ?Widzę że nikt nie może przyjść na forum i nawet zapytać o poradę.
Ja po kolejnej wizycie wczoraj , serduszko nadal ładnie pracuje i maluch rośnie , kolejna wizyta za dwa tyg. Dostałam do zrobienia ostatnie badania , różyczkę i WZW Co , wszystkie inne tarczyca glukoza mocz krew wyszły książkowe. Za dwa tyg Pan doktor powiedział że da mi na prenatalne. Doktor jest w szoku tą cała historią, ciążę ocenił na 8 tyg, czyli tak jak w szpitalu.Sam lekarz jest bardzo zaangażowany, ma dużą wiedzę jest sympatyczny , uprzejmy więc cieszę się że nas prowadzi .
Falujące objawy są normalne w ciąży. Ich chwilowy brak nie musi świadczyć o niczym złym. Działa to też w drugą stronę - można je mieć kiedy ciąża się nie rozwija, Nie ma sensu żebyś się źle nastawiała.Dziewczyny , jutro mam wizytę u mojego gin, ale wstałam wczoraj i jakby cały czas czułam pełność jajników i tkliwość piersi , od wczoraj jajniki jak gdyby nigdy nic i piersi mniej bolą .Mam 10+4 , wodniste upławy bardziej przy ruchu. Oczywiście naczytałam się i piszą różne rzeczy ,że może tak być przed końcem 1 trymestru że objawy ustępują a z drugiej strony że to zły omen. Czy ktoś tak miał bo chyba zwariuje do jutra, cały czas biorę Duphaston i acard z przepisu lekarza .
Ja do jakiegoś 13 tygodnia mocno panikowalam, zwłaszcza przed wizytami. Nagle miałam wrażenie, że nie mam żadnych objawów. A tak jak napisała kami z objawami może być różnie. My się tylko niepotrzebnie nakręcamy. Sama czytałam, żeby być spokojną ale i tak nie byłamDziewczyny , jutro mam wizytę u mojego gin, ale wstałam wczoraj i jakby cały czas czułam pełność jajników i tkliwość piersi , od wczoraj jajniki jak gdyby nigdy nic i piersi mniej bolą .Mam 10+4 , wodniste upławy bardziej przy ruchu. Oczywiście naczytałam się i piszą różne rzeczy ,że może tak być przed końcem 1 trymestru że objawy ustępują a z drugiej strony że to zły omen. Czy ktoś tak miał bo chyba zwariuje do jutra, cały czas biorę Duphaston i acard z przepisu lekarza .
Dziękuję za odpowiedź , tak wiem że nie są magiczne , chciałam tylko zaznaczyć co biorę , pospieszyłam się i panikuje po ostatniej stracie a wszystko powoli wracaFalujące objawy są normalne w ciąży. Ich chwilowy brak nie musi świadczyć o niczym złym. Działa to też w drugą stronę - można je mieć kiedy ciąża się nie rozwija, Nie ma sensu żebyś się źle nastawiała.
Tak tylko dodam, że acard i duphaston to nie są magiczne leki gwarantujące powodzenie w przebiegu ciąży. Z duphastonu zapewne i tak niedługo będziesz powoli "schodzić",
Dziękuję , też widzę że świruje, przed wizytą panika .Ja do jakiegoś 13 tygodnia mocno panikowalam, zwłaszcza przed wizytami. Nagle miałam wrażenie, że nie mam żadnych objawów. A tak jak napisała kami z objawami może być różnie. My się tylko niepotrzebnie nakręcamy. Sama czytałam, żeby być spokojną ale i tak nie byłamDobrze że wizyta już jutro, trzymam za ciebie kciuki. Brałam ten sam zestaw leków, wiem że nie jest magiczny ale dawał poczucie, że robię co mogę
![]()