reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny chlepnelo ze mnie czymś:( chciałabym żeby to było nietrzymanie moczu ale obawiam się czy to nie wody :(
Całe mokre majtki miałam chyba za dużo tego jak na mocz i taki chyba nie dokonca zapach moczu to miało :( jestem przerażona.. chyba pojadę zaraz na IP:(

Hej, dopiero teraz bo mi telefon padł

Dowiedzialam się że ani to mocz ani wody. Infekcji raczej też nie mam no chyba ze dopiero się zaczyna. Z mala wszystko ok:) to najważniejsze a gdyby się sytuacja powtórzyła to natychmiast do nich mam wrócić.
Zadowolona jestem ze tam poszłam. Uspokoiłam się a teraz spróbuję się kimnac bo od 3.30 nie spie;)

Aha a młoda ma 940 gr :) wielkoludek mamusiowy:)

Kropek cieszę się że wszystko ok :)
Dla nas znów córka była wyrozumiala i dała się trochę wyspać ;)
Zaraz usiadziemy i rozplanujemy likend w związku z tym ze mąż ma w końcu cały wolny :)
Dzis maluchy idą do babci na nocke, to pewne :)
A Wy jakie plany na likend? :)

reklama
Kropek uff dobrze ze wsio ok.

Carolajna no wreszcie jesteś, może forum ruszy. Bo Ty zawsze energię tu wnosilas.

Ja mniej się udzielalam, bo mąż pracował na umowy zlecenia i ma chwilowy przestój bo szef spółkę zakłada nowa i będzie miał umowę normalna, i siedzi ze mną w dimu wiec codziennie pomaga ogarnąć jakues rzeczy i jeździmy na spacery do lasu, albo plaże. Córa przeszczesliwa.

Wczoraj na spontanie weszłam do vision express i kupiłam dwie pary okularów za 270zł bo promocja była. Do tego dużo kasy poszło na wyprawianie moich i córki urodzin, kupno butów dla wszystkich,mebli bo nie było gdzie rzeczy młodego trzymać,staników dla mnie bo cycki wypadały ze wszystkich i milona rzeczy na które kasy nie było a z racji tego, że mąż dużo zleceń wziął to dostał większą kase a dawno nie było dodatkowego zastrzyku gotowki. Tylko po zakupie tych okularów zostaje mi na czysto 300 zł do 10 listopada. I mam wyrzuty ale z drugiej strony wiem, że trzeba było to kupić a moje okulary stare były. No nic do 10 ze spizarki trzeba wyjadac, bo zakupów jak na wojnę kupiliśmy bo te cholerne promocje wszędzie. Teraz pas zacisniety i tylko chleb i mleko :-)
Polecam Wam w Tesco staniki w promocji i super męskie koszule nawet po 20 zł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry