reklama

Lutowe mamy 2016

Natka ja się właśnie o nią strasznie boje :-( wiem ze żadnych objawów skracania nie ma ale ostatnio mnie boli tak jak by szyjka i brzuch się stawia coraz częściej a w poprzedniej ciąży właśnie tak mi się zaczęło skracanie

reklama
Witam :-)

Ja jeszcze w łóżku leżę :-D Dzieci z mężem śniadanie robią,a Theo dobija się od środka :-)

Natka,Bozienko obstawiam w dalszym ciągu spojenie u Was. Zmora jak dla mnie z tej 3 ciąży i aż się dziwię,że jeszcze nie daje mocno popalić. Rozmawiajcie z lekarzami,bo to można sprawdzić na usg ;-)

Kropeczko zdrówka dla Ciebie! Kuruj się w domku i odpoczywaj :sorry:

Carolajna współczuję migreny. Mnie głowa potrafi trzy dni boleć,to wyć mi się chce,a co dopiero migrena. :baffled:

Jadziu bardzo nie lubię takiego traktowania. Tym bardziej,że na prawdę staram się nie być nachalna :-(

Anit powiadasz,że spałas po japońsku? Hahaha....dobre to :-D

Udanego dnia dziewczyny! Ja mam do poskromienia bardzo pracochlonny tort,więc mam co robić dziś :baffled:

Czesc kobietki ojoj widze ze duzo z nas ma dzis ciezki dzien.

Mnie wczoraj w sklepie jakas starsza babeczka zaatakowala slownie bo niby wygladam na gowniare a o dzieci to sie powinno starac po 30 :eek::o
Najpierw sie wkurzylam bo jedyny polar w ktory sie miescilam juz sie nie mieszcze to potem jeszcze ta babulinka z pretensjami...no coz moze kobitka gorszy dzien miala.

Noc u mnie licha nie dosc ze cierpie na bezsennosc to potem jak zasne to kazda zmiana boku to pobudka a juz jak ide do WC to potem mala zaczyna szalec i tak oto spie po kilka godzin poszlam spac o 2 a wstalam o 6 z przerwa na siusiu oczywiscie.

Mnie tez boli dzis krocze i spojenie a zeby mamie za wesolo nie bylo to mala od wczoraj wali akurat po szyjce i pecherzu na przemian, czasem sie boje ze sie posikam hihi no ale co zrobic uroki ciazy.Wazne ze maluszki pieknie rosna,reszte sie przetrwa.Byle do stycznia/lutego :D

Anit dobre z tym spaniem po japonsku :D

Magda pochwal sie pozniej torcikiem :tak:

Milego dnia kobietki

Witam się :-)
Pocieszę was nie jesteście same ja niby wyleczona ale kaszel dalej się trzyma nos zatkany .
Umnie nocka minęła dość dobrze tylko to przewracanie się z boku na bok jest straszne budzę się zakazdym razem no i szaleństwa małego jak on będzie tak samo szalał jak juz będzie z nami to ja dziękuję ;-) wczoraj się przytuliłam do męża i mały zaczął kopać jeszcze bardziej i mąż mówi do mnie ale ty masz przerabane ja bym tak nie mógł jak by mnie cały czas od środka kopał ;-)
Zapowiada się ciepły słoneczny dzień wiec pewnie pójdziemy gdzieś na spacer . Słoneczko juz pięknie świeci ale narazie tylko 5 C

Bozienka jedyny ratunek na zatkany nos to Sinus Rinse, naprawdę warto w to zainwestować bo działa a użyć możesz i Ty i dzieci.

Dzien dobry ;-)dzis mnie dzidzia obudzila mocnym kopniakiem uwielbiam takie pobudki :-D
Widze ze kazda dzis ale sie czuje .

caroo mocne mass Te migreny?ja man lekkie takie ze wystarczy chusta zawiazana na glowie I jest troche lepiej .ale wiem ze to straszne paskudztwo:crazy:

Anti ja od dawna tak spie Bo ciezko mi w nocy sie przewracac z boku na bok.

Mnie od wczoraj boli kosc lonowa I silnie promnieniuje na krocze:crazy: Pisalam wan o tym jakies dwa mies temu ten bol raz jest raz go nie ma .ale teraz gdy brzuch jestwiekszy to niestety bol tez:nerd:
Niestety pokawia sie on po dlugim odpiczynku gdy chce razno wdtac z lozka kub krzesla.. Musze to rozchodzi a boli nie milosiernie .ten bol teraz jest od kosci lonowej do ogonowej masakra jskas.. Ktoras z Was tez tak ma czy tylko ja jestem tym beznadziejnym przypadkiem?:p

Mocne niestety :(
Minęła migrena i został ból głowy.

Mnie też boli kość łonowa ale nie aż tak bardzo. Bardziej pachwiny i nogi poniżej zaraz.

Zasnęłam na chwilę znowu, cudnie tak leżeć ale już się nudzę.... mąż w pracy ale wróci niedługo na kilka godzin to zjemy razem obiad.

Jutro mam intensywny dzień. ..pobranie krwi, lekarz medycyny pracy, optyk, praca, spotkanie z Panią z leasingu. Ufffffff, a to wszystko do 15 musi być bo córkę trzeba ze szkoły odebrać.

Mąż właśnie wysłał sms, że chyba jego zaczyna coś rozkładać.... :( ; (

reklama
Carolajna woda morska inhalacje i daje rade jeszcze ;-)
Kurde ale mam smaka na nutelle juz od kilku dni no oszalec idzie i żadna czekolada tego nie zastąpi ;-) musze chyba męża wysłać do sklepu i jeszcze na marchewkę z jabłkiem no mniami juz wiem co będzie na obiad ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry