Bozienka24
Fanka BB :)
Natka ja się właśnie o nią strasznie boje :-( wiem ze żadnych objawów skracania nie ma ale ostatnio mnie boli tak jak by szyjka i brzuch się stawia coraz częściej a w poprzedniej ciąży właśnie tak mi się zaczęło skracanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieci z mężem śniadanie robią,a Theo dobija się od środka :-)

Witam się :-)
Pocieszę was nie jesteście same ja niby wyleczona ale kaszel dalej się trzyma nos zatkany .
Umnie nocka minęła dość dobrze tylko to przewracanie się z boku na bok jest straszne budzę się zakazdym razem no i szaleństwa małego jak on będzie tak samo szalał jak juz będzie z nami to ja dziękuję ;-) wczoraj się przytuliłam do męża i mały zaczął kopać jeszcze bardziej i mąż mówi do mnie ale ty masz przerabane ja bym tak nie mógł jak by mnie cały czas od środka kopał ;-)
Zapowiada się ciepły słoneczny dzień wiec pewnie pójdziemy gdzieś na spacer . Słoneczko juz pięknie świeci ale narazie tylko 5 C
Dzien dobry ;-)dzis mnie dzidzia obudzila mocnym kopniakiem uwielbiam takie pobudki
Widze ze kazda dzis ale sie czuje .
caroo mocne mass Te migreny?ja man lekkie takie ze wystarczy chusta zawiazana na glowie I jest troche lepiej .ale wiem ze to straszne paskudztwo
Anti ja od dawna tak spie Bo ciezko mi w nocy sie przewracac z boku na bok.
Mnie od wczoraj boli kosc lonowa I silnie promnieniuje na kroczePisalam wan o tym jakies dwa mies temu ten bol raz jest raz go nie ma .ale teraz gdy brzuch jestwiekszy to niestety bol tez
Niestety pokawia sie on po dlugim odpiczynku gdy chce razno wdtac z lozka kub krzesla.. Musze to rozchodzi a boli nie milosiernie .ten bol teraz jest od kosci lonowej do ogonowej masakra jskas.. Ktoras z Was tez tak ma czy tylko ja jestem tym beznadziejnym przypadkiem?![]()