reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Demollka niestety diabetolog zachwycony nie byl. Insulina poszla w ruch....na poczatku troche dol byl ale przeszedl byle tylko bylo dalej dobrze.
Zobaczymy w poniedzialek i wtorek co powiedza jak mala rosnie i za dwa tygodnie znow wizyta u diabetologa.
W sumie przygotowywalam sie psychicznie bo mowil ze jak nie bedzie wiecej niz 6 pomiarow zlych to nie jest zle a idac na wizyte 16 bylo zlych

Jestem dziewczyny. Próbuję wyjść z.doła po tym,jak mi.w.czwartek powiedzieli, ze mam GBS dodatni. :-(

Wiem wiem...to nie koniec świata i trzeba być dobrej myśli,ale mam taką kumulacje ostatnio wszystkiego, że gdzieś na moment zabrakło pozytywnego myślenia :sorry:

Aschlee lepiej brać insulinę,niż męczyć się dietą bez rezultatu. Już nie dużo nam zostało. Damy radę ;-)

Demolko rośniesz powiadasz? No chce to zobaczyć :-p Odnośnie bóli pępka,to moja koleżanka miała wklesly i tak ją bolał,ale nic poważnego to nie było.

Bettina śniegu zazdroszczę. Moje dzieci już 6 rok na niego czekają :-)

Zuzanko przy tym bólu to Ty lepiej odpoczywaj. Ja ostatnio jak przesadziłam to wiesz jak się skończyło. Sprzątanie może poczekać :-)

Anit jak ten ból? Przeszło coś? :confused:

Bozienko tez zauważyłam, że cisza tu straszna. Szkoda :eek: Mój Theo nadal głową w dół,ale na bank zmienił stronę,bo teraz czuję kopniaczki pod lewymi zebrami :-)

Natka ja juz dawno jestem w rodzinie wykleta,ale uwierz że z czasem umiem z tym żyć. Nie będę na siłę u kogoś zebrać o.szacunek ;-)

Aschlee z pewnością łatwo Ci nie jest ale pewnie przy skaczącym cukrze jest to dla Was bezpieczniejsze. Dziewczyny w szpitalu na insulinie mówiły że czują się spokojniej a dzieciaczki ładnie przybierały na wadze. Czas szybko zleci i za moment tuląc Vivi nie będziesz już tego pamiętać:)

Magdz a co to jest ten GBS jak mogę spytać? mam nadzieję że niedługo wszystko wróci do normy, mąż pomaga więc zawsze masz ogromne wsparcie:-)

Anit a może Ci się tak stawia ja miałam takie gule twarde i ciągnęło przy obracaniu się, spróbuj moze nospa pomoże, zawsze troche rozluźni mięśnie

Zuzanka a to mnie zdziwiłaś myślałam ze pępek się chowa po porodzie jak wszystko wraca do normy:-)

Demolka gbs to paciorkowiec. W Pl Wam robią wymaz ok 35-37 tygodnia i jak jest dodani,to podają antybiotyki w trakcie porodu. Generalnie mamy go zawsze w układzie pokarmowym, a czasem trafia tam gdzie nie trzeba. Dla nas nie groźne,a dla dziecka bardzo jeśli podczas porodu go złapie. U mnie niby planowe cc wiec powinnam się nie martwić,ale z drugiej strony jakby mi wody odeszły wcześniej to już nie jest takie zero stresu. Wyszło mi to z wymazu co mi wtedy w piątek pobrali w szpitalu w nocy.

hej laski.ja dzis kiepsko sie czuje mega bola mnie plecy,krzyz na maksa ehh uroki ciazy .mi gin nic o wymazie nie wspominal .zobaczyy jak pojde na wizyte czy cos powie.

milego dnia:-)

Demolka gbs nie leczy się wcześniej,bo nawet po wyleczeniu często nawraca i nie ma sensu w związku z.tym narażać dziecka na.działanie antybiotyków skoro może mu zaszkodzić dopiero przy porodzie. Dla mamy jest to zupełnie nie groźne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry