reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Szyjka sie skraca, rozwarcie zaledwie 1cm wiec tyle co nic.

Magdalena777 ja myslałam, ze jak wody odchodza to niemalże od razu zaczynaja sie skurcze. A tu cisza. Mysle, ze gdyby wody były zabarwione na jakis kolor wtedy szybciej podjeliby ingerencje, ale ze mają normalną barwe to czekamy na rozwoj akcji ;)

Dziękuję dziewczyny :-)

Theo ma się lepiej. Od nocy duża poprawa. Przede wszystkim jest głodny i chce jeść. Na razie ma wydzielane,bo nie jadł 36 godzin i nie może za dużo dostać. Najgorsze, że kolejny lekarz dosluchal się dodatkowego bicia serca ( tzw nadkomorowe) i musimy mieć echo serca. Boje się o tego mojego Tutusia jak nie wiem. :-( Wygląda lepiej,więcej śpi ( ale już spokojnie,bez tachykardii), płacze głośno i wyraźnie. Mam nadzieję, że wyniki badań nie wykażą nic poważnego.

Dziękujemy za każde słowo wsparcia. :-)

Bozienko zdrówka i dla Was!!!

He he mkvet jeszcze nic sie nie dzieje. Cierpliwości ;) A tak bardzo nie chcialam rodzić ani w niedziele ani 29 lutego, a to na pewno bedzie któryś z tych dni ;) Ktg mam robione co pare godzin, dali mi kroplówke z antybiotykiem, bo jak wód ubywa to podobno już dziecko nie jest tak chronione i czekamy do rana na kolejne ktg...

Dobrze Magda, ze jest juz lepiej. Zdrowka raz jeszcze!

Do jutra mamuśki!

Magda z UK dużo, dużo zdrówka dla Theo. A dla Ciebie dużo siły. Życzę Wam aby te paskudztwa w końcu się odczepiły.

Beemik Tobie życzę szybkiej akcji :tak:. Co rano pochwalisz się Swoim baby.
A dlaczego nie chciałaś rodzić w niedziele? Czyżbyś wierzyła w to że w niedzielę są urodzeni ludzie leniwi. Nie zgadzam się z tym, mój mąż urodzony w niedziele i jest pracoholik.
Beemik mi odeszły (zaczęły odchodzić ) wody o 1.10 a urodziłam o 10.45. Jeszcze jest nadzieja że urodzisz przed północą.
No i jak mówiłam że jeszcze mkvet przed finiszem wyprzedzisz :biggrin2:.

Magda nie dziwie się ze się boisz. To dla każdej mamy jest koszmar jak dziecku coś dolega. Biedny maluszek, na szczęście za chwilkę nie będzie o tym pamiętał. Super ze juz jest lepiej i oby tak dalej. Trzymajcie się

reklama
Beemik kciuki trzymamy

cmi wody odeszly o 7.00 a urodzilam o 23.10:) ale nie mialam mocnych skurczy wiec je wywolali. mowili ze bez wod dwie albo trzy doby moga czekac na naturalny porod.

Magda super zze jest poprawa daj znac co z serduszkiem malego.

no i jutro ostatni wyjatkowy dzien lutego:) ktora chetna?

Do góry