reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

moja Hanula miała dzisiaj tyle wrażeń, że padła zaraz po odłożeniu do łóżeczka i to od razu tak mocnym snem zasnęła, że smok wypadł jej po 10 minutach :laugh2: zakupy wykańczają :-p

Byłam dzisiaj w textil markecie i kupiłam body romz 68 i 80, w domu po przyłożeniu jednych do drugich okazało się, że są takie same na wielkość. :surprised:

reklama
Magmich, dodalas 25 tys wpis w naszym watku xD

U nas parno. Wrocilam od razu pod prysznic. Antek po spacerze oczywiscie wstal. To jego pisko - wrzaski ną pokaz mnie strasznie denerwuja... Padam.

Ale tu dzisiaj cisza. U nas burza za oknem i wreszcie świeższe powietrze dolatuje bo duszno ostatnio było.

Dziewczyny o której wychodzicie na spacer przy takiej upalnej pogodzie?
U nas 30 stopni w cieniu, wyszlysmy po 16.
Teraz się ochlodzilo, uff

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas za oknem burza. Ale od rana sobie pospacerowałyśmy. Dziennie przechodzimy od 10 do 14km. Dzięki tym spacerom odkryłam kilka fajnych miejsc w okolicy, ale pies już na spacery się nie cieszy- chyba nie ma siły ;)
Dziewczyny czy jeśli karmię mm to powinnam suplementować dodatkowo witaminy?
W tym tygodniu mamy drugie szczepienie. Ja się przeziębiłam ale Zosia nie ma objawów. Zobaczymy czy nie będzie trzeba się wstrzymać.

Bettina a ubranka kupiłaś jednej firmy czy różnych?

Ja wyszłam o 9.00 a wróciłyśmy trochę po 12.00. Upał zaczął się koło 14.00. Wczesniej było znośnie bo wiało.

Mkvet przy mm witaminę D3 należy podawać.

Bettina ja dzisiaj wyszłam o 11 na godzinkę na podwórko i potem o 15 do miasta. U nas też dzisiaj wiało ale ten wiatr przypominał podmuch z suszarki do włosów;)

Córka dostała zestaw banknotów do nauki i zabawy i mam teraz całą podłogę w 10, 20, 50, 100 i 200 z daleka wygląda nieziemsko bo nie widać że to do zabawy;)
Młoda próbuje wepchnąć sobie do buzi pieluchę bambusową i właśnie na nią "wyzywa" bo się nie mieści;)

reklama
Mkvet jeżeli chodzi o ubranka to różnych firm, jedne txm 68 a te 80 nie pamiętam ale nie ma ich na stronie internetowej.

O suplementację zapytaj lekarza najlepiej, my podajemy tylko wit. D

Moja kręci się z pleców na brzuch lub na boki jak szalona, przy zmianie pampersa już muszę ją ganiać ;-) ;)
A jak się już przekręci na brzuch to krzyczy zdenerwowana, żeby ją przekręcić bo na brzuchu jej się nie podoba :rolleyes2:

Do góry