reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina no właśnie wiem i się cieszę. Chodzi o to ze jak byłam w ciąży to każda prawie kumpela która jest matką mówiła że mam korzystać bo potem tylko dziecko dom i nie wiesz w co ręce włożyć a i tak się nie wyrabiają a nam tutaj mam wrażenie ze czasami lepiej idzie z pisaniem niż jak byłyśmy w ciąży hehe więcej pytamy, doradzamy i wogóle jakbym codziennie z kumpelkami na kawie była:tak:

reklama
Demollka ja mam dokładanie te same odczucia co do kawy;)
A jak sobie pomyśle że miałabym do pracy wracać to mi się niedobrze robi. Dopiero teraz jak siedzę w domu to dotarło do mnie jak mnie stresowała praca. Na samą myśl o powrocie czuję jak mi się ciśnienie podnosi. Chyba będę musiała sobie czegoś innego poszukać żeby się psychicznie nie wykończyć.

A czym sie zajmujesz jeśli mogę tutaj spytać? Ja tez myślę czasami jak to będzie ale mam nadzieję ze nie będę musiała tak od razu po roku wracać-chodzi głównie o str finansową niestety:( Ja pracuję w budżetówce więc mam o tyle fajnie że mogę nawet kilka lat na wychowawczym być i wątpię zeby placówka prorodzinna mi odmówiła takiego urlopu:)

Dla mnie forum to jedyna forma rozrywki (oprocz Kuchennych Rewolucji codziennie o 10:55 :D ) no i kopalnia wiedzy tez. Poza tym, czasami nie moge sie doczekac az wejde na forum i czyms sie z Wami podziele, chociazby tym, ze Antos zrobil kupe? Nikt mnie chyba tak doskonale nie zrozumie, jak Wy ;) przycurowałam troszke, ale sama prawda!

Bettina ja nie cierpie pisac na telefonie wlasnie z tego wzgledu, ze zmienia slowa :/
Robisz zakupy z dostawa do domu? Zamaialas juz tak kiedys? Jestes zadowolona z jakosci produktow? Bo mi znajoma kiedys mowila, ze te zakupy z dostawa do domu sa gorszej jakosci, termin waznosci jest bliski itd.

Ech o pracy to nawet nie chce myslec...

powrot do pracy... toście dziewczyny temat wymyslily :/ szczerze powiedziawszy to n ta chwile sobie nie wyobrazam zajac sie jeszcze praca zawodowa . opieka nad dzieckiem to czasochlonne zajecie i ciezka praca, ale z drugiej strony to takie zupelnie inne zycie, niz znalam do tej pory. nie powiem, zeby mi sie nie podobalo :)

W ramach szukania przyczyny zlej kondycji skóry Haniaka wywalam z domu kwiatki, chowam wszelkie koce, zaslony, dywany, dywaniki i inne różne. Zarządziłam też odkurzanie i scieranie kurzu co drugi dzien. Piorę w płatkach mydlanych. Ni eiwem czego jeszcze by można spróbowac, ale na pewno cos jeszcze wymysle...

wyprobowalysmy dzisiaj też pieluszki dady i rzeczywiscie duzo slabsze od pampersow

ehh powiem wam ze forum uzaleznia choc nie mialam czasiu odpisać to was regularnie podczytywalam i cholernie bylo mi źle ze nie pisalam z wami;)

co do pampersów Pampersa powodowaly podrażnienie u Karolka ;( chodzi o te zielone i premium care.
na dadach nie mam tego problemu i ostatnio wrocilam do pampersów pomarańczowych i narazie jest ok..
maly przed chwila zasnął a matka idzie ogarnąć kuchnie :) troche sie martwię bo z mężem sie przeziębiliśmy oby maly tego nie zlapal

przewaga dady jest na pewno cena. natomiast pampers nawet jak jest mocno przesikany - i premium care i zielony - to pupa jest sucha, przy dadzie niestety nie. ciekawią mnie jeszcze rossmanowskie pieluszki, jak nam się dady skończą to wyprobujemy.

pasowalby nam tu jakis watek pod hasłem "co dzis na obiad?" z SZYBKIMI, sprawodznymi przepisami, bo u mnie zawsze problem z wymysleniem co bedziemy jesc :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny nie uwierzycie jest przed 22 a ja pierwszy raz od nie pamiętam kiedy jestem już wykąpana i relaksuję się z lampką czerwonego półwytrawnego.:) Dzieciaki śpią mąż we wanie no tylko korzystać.
Jeszcze całą chałupę odkurzyłam

Betula będę monotonna ATOPERAL Baby spróbuj bo Ci go do tego Krakowa przywiozę jak do namiotu będę jechała.:);)
Ja pracuje w dziale finansowym prywatnej wyższej uczelni jednym słowem gnębię studentów o kasę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry